Quantcast

Po gėdingo sutriuškinimo treneris trinktelėjo durimis

 

Treneris Mindaugas Čepas pasielgė principingai. A lygos 7-ajame ture auklėtiniams, Vilniaus „Riterių“ futbolininkams, triuškinamai (0:7) pralaimėjus sostinės „Žalgiriui“, vairininkas nutarė atsisveikinti su komanda.

 

Po rekordinio šiemet A lygoje pralaimėjimo „Riterių“ strategas sprendimų neatidėliojo. Apie savo žingsnį treneris auklėtiniams pranešė iškart po rungtynių.

„Kai nėra nei žaidimo, nei rezultatų, kažkas privalo prisiimti atsakomybę. Dažniausiai tai būna vyriausiasis treneris. Aš asmeniškai nuo atsakomybės niekada nebėgau, o šiandienos rungtynės buvo paskutinis lašas. Jokios kovos, jokio charakterio… Toks žaidimas netenkina nei klubo valdžios, nei žaidėjų, nei manęs“, - žodžių į vatą nevyniojo M.Čepas.

Paklaustas, kas ir kodėl jam nepavyko per tuos kelis darbo „Riterių“ klube mėnesius, M.Čepas atsakė:

„Dar per anksti kalbėti apie tai, tačiau aš priežastį matau rūbinėje. Mano pats didžiausias pralaimėjimas „Riteriuose“ tas, kad man nepavyko suvienyti vaikinų. Pergalės, visų pirma, gimsta ne aikštėje, o rūbinėje. Deja, man nepavyko“, – sakė jis.

M.Čepas, po praėjusio sezono atsisveikinęs su „Kauno Žalgiriu“, „Riteriams“ buvo pristatytas šių metų sausio pradžioje. Per penkis mėnesius jis vadovavo septyneriose oficialiose rungtynėse, per kurias klubas iškovojo tik penkis taškus. „Riteriai“ po 7 turų žengia penkti, vos tašku lenkdami A lygos autsaiderį „Panevėžį“. Paskutiniu lašu, perpildžiusiu trenerio ir klubo vadovų kantrybės taurę, tapo sekmadienį gautas antausis akistatoje su „Žalgiriu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių