Quantcast

Pirmoji A. Fokino turnyro pusfinalio dalyvė – „Koralo“ komanda

Tapo žinomas pirmasis 15-ojo Aleksandro Fokino taurės futbolo turnyro pusfinalio dalyvis. Juo tapo A grupėje visas pergales iškovojęs Klaipėdos „Koralo“ klubas.

Lietuvos 2-osios lygos pirmenybėms besirengiantis „Koralas“ 3:1 įveikė Klaipėdos „Saremą“, 9:0 – Kretingos „KKT' ir 6:1 Gargždų „Pramogas-Ąžuolą“.

Pastarasis rezultatas atėmė iš gargždiškių viltį tęsti kovą dėl taurės. Kas grupėje užims antrąją vietą atsakys paskutiniosios rungtynės tarp „Saremos“ ir „KKT“ vienuolikių.

Du pralaimėjimus patyrusiems ir nė vieno įvarčio neįmušusiems kretingiškiams, kad patektų į pusfinalį, būtina laimėti, ir laimėti ne mažesniu nei dviejų įvarčių skirtumu.

B grupėje žinoma komanda, kuri prarado galimybes patekti į kitą etapą. Klaipėdos „EDM statybos-Sendvario“ ekipa patyrė dvi nesėkmes (0:4 su Plikių „Sakuona-Plikiais“ ir 2:7 su „Klaipėdos universitetu“) ir vieną susitikimą baigė lygiosiomis (1:1 su Klaipėdos „Baltais“). Pelnę vieną tašką šios komandos futbolininkai liko paskutiniai grupėje.

Pirmasis pusfinalio dalyvis iš B grupės bus žinomas po trečiadienio kovos, kurioje susirems daugkartiniai taurės laimėtojai plikiškiai ir praėjusių metų turnyro nugalėtojai studentai. „Sakuona-Plikiai“ po dviejų varžybų turi 3 taškus. Tiek pat taškų turi ir „Klaipėdos universitetas“, tačiau ši ekipa žaidė vos kartą. „Baltų“ klubas turi 4 taškus po 2 rungtynių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių