Quantcast

Pergalei prieš autsaiderius prireikė ir valios

„Tokios rungtynės, kai privalome pasiimti savo taškus, yra sudėtingos, nes reikia daugiau pastangų nusiteikti kovai“, - sakė Rokas Garastas. „Kauno Žalgirio“ treneris pripažino, jog „Optibet A lygos“ akistata su Kėdainių „Nevėžiu“ iš jo ekipos pareikalavo ne tik fizinių, bet ir psichologinių pastangų.

Kauniečiai 30-ajame „Optibet A lygos“ ture namuose 2:0 pranoko lygos autsaiderius iš Kėdainių.  Pirmasis mačo įvartis krito 28-ąją minutę, kai po Michaelo Thuique'o perdavimo taikliu smūgiu pasižymėjo Emmanuelis Davidas. M. Thuique'as su 10 rezultatyvių perdavimų pirmauja čempionate.

„Nevėžis“ bandė kandžiotis, bet nesėkmingai. Tiesa, antrojo kėlinio pradžioje smūgiu galva „Kauno Žalgiriui“ pavojingai pagrasino Vakaris Skibiniauskas. 73-iąją minutę šeimininkai padvigubino pranašumą: baudos aikštelėje kamuolys dėkingai atšoko Divine'ui Naah, kuris tiksliu smūgiu į artimąjį vartų kampą nuginklavo Robertą Granauską.

Per likusį laiką abi komandos turėjo gerų galimybių pasižymėti, tačiau to ekipoms padaryti nepavyko. „Kauno Žalgiris“ su 51 tašku šoktelėjo į 3-iąją vietą, „Nevėžis“ – su 9 taškais žengia 10-oje pozicijoje.

„Gerai, kad šiek tiek kylame, bet svarbiausia laimėti trys taškai ir judėti toliau su savo darbais. Vis tiek dar su daug kuo žaisime, bus dar permainų“, - kalbėjo R.Garastas.

„Pritrūkome patirties, nes žaidė labai jauna komanda. Pirmajame kėlinyje pasigedau ramybės, o antrajame buvo tokių momentų, kad jau didžiavausi vaikinais. Jie parodė, kad, jeigu nori, gali žaisti ir žaisti gerai“, - kalbėjo „Nevėžio“ vairininkas Darius Gvildys.


Šiame straipsnyje: Kauno ŽalgirisA lygaNevėžis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių