Quantcast

Su Čempionų lyga atsisveikino garbingai: daug žodžių nereikėjo

„Šį kartą nebereikėjo daug žodžių. Kiekvienas suprato, kad reikia kovoti dėl pergalės“, - aiškino Vladimiras Čeburinas.Vilniaus „Žalgiris“ atsakomosiose Čempionų lygos trečiojo atrankos etapo rungtynėse sužaidė lygiosiomis 1:1 su Norvegijos čempionu Bodo "Glimt“, bet nusileido varžovams bendru rezultatu 1:6.

„Turime užsigrūdinti. Yra skirtumas kai žaidi namuose ir išvykoje. Reikėtų rasti savyje pasitikėjimo, ypač žaidžiant išvykos rungtynėse“, – pripažino "Žalgirio" kapitonas Saulius Mikoliūnas, turėdamas mintyje pirmąjį susitikimą su norvegais, pralaimėtą net 0:5.

Atsakomajame mače „Žalgiriui“ buvo pavykę išlįsti į priekį - 39 min.pasižymėjo Francis Kyeremeh. Tačiau po pertraukos rezultatą išlygino Joelis Mogisha. Nuo antrojo kėlinio vidurio vilniečiams teko žaisti mažumoje dėl raudonos kortelės Petarui Mamičiui.

„Pirmosios minutės parodė, kad pasiruošėme gerai. Darėme spaudimą, kūrėme progas. Užbaigimo fazėje kai kur trūko šaltakraujiškumo, ar varžovo gynyba gynėsi kompaktiškai. Įmušėme, buvo progų, bet reikėjo antro įvarčio iki pertraukos. Kaip jau įprasta, kontratakose ginamės silpnai, praradome kamuolį. Praleidome įvartį, po to dar buvo raudona kortelė...", - atsiduso V.Čeburinas.

"Pirmajame kėlinyje buvome labai gerai organizuoti ir gynyboje, ir aukštajame spaudime. Tas planas, kurį turėjome prieš rungtynes pasiteisino. Aišku, jie turėjo "išėjimų" į taktiką, bet pirmajame kėlinyje komanda tikrai parodė charakterį ir kad galime žaisti su tokiu varžovu“, – kalbėjo S.Mikoliūnas.

Europos lygoje „Žalgiris“ rugpjūčio 18 d. žais svečiuose, o 25 d. – namuose prieš Razgrado „Ludogorets“ ir Zagrebo „Dinamo“ poroje pralaimėjusią komandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių