Quantcast

Nutekėjus intymiam Rusijos futbolininko vaizdo įrašui, komanda ėmėsi priemonių

  • Teksto dydis:

Rusijos futbolo rinktinės kapitonas Artiomas Dzyuba buvo pašalintas iš treniruočių stovyklos ir trijų tarptautinių varžybų po to, kai internete paplito privatus vaizdo įrašas, kuriame jis tenkina save, skelbiama tinklalapyje themoscowtimes.com.

Dėl pastarojo incidento A. Dzyuba nebus kviečiamas į lapkritį vyksiančias rungtynes su Moldova, Turkija ir Serbija, sekmadienį pranešė komandos atstovai.

Taip esą nuspręsta todėl, kad tiek žaidėjas, tiek komandos nariai būtų apsaugoti nuo bereikalingo streso.

Rusijos futbolo rinktinės vadybininkas Stanislavas Čerčesovas, kaip rašo themoscowtimes.com, atsisakė kalbėti apie tai, kas galėjo nutekinti A. Dzyuba vaizdo įrašą, kuriame jis tenkina savo lytinę aistrą, sakydamas, kad įvykis neturi nieko tiesiogiai bendro su sportu ir Rusijos rinktine.

Sankt Peterburgo „FC Zenit“, kur 32 metų A. Dzyuba yra puolėjas, pridūrė, kad asmens privatus gyvenimas neturėtų tapti diskusijų objektu.

Dėl incidento sportininkas asmeninėje „Instagram“ paskyroje atsiprašė gerbėjų rašydamas: „Kaip ir bet kuris kitas žmogus, aš nesu idealus, darau klaidų. Mes visi nusidėjėliai, Aš galiu kaltinti tik save“.

Kaip praneša „Baza Telegram“, A. Dzyuba telefonas esą buvo „nulaužtas“ prieš kelias savaites. Taip galimai privatus vaizdo įrašas pateko į viešąją erdvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių