Quantcast

Mažojo futbolo čempionate klupinėjo ir favoritai

 

Šilalėje startavusiame Lietuvos mažojo futbolo čempionato sezone Kauno ekipos pasirodė sėkmingai. Ir „Hegelmann Minifootball“, ir „Arsenalas“ gausiai rinko taškus, nors turėjo ir netekčių.

 

Į ketvirtojo Lietuvos mažojo futbolo 7x7 čempionato startą atvyko aštuonios komandos, kurios šiais metais kovos dėl Lietuvos čempionų vardo, o su didžiausia šypsena veide Šilalę paliko Jurbarko „Imsrės“ ekipa. Nors Jurbarko miesto komanda praėjusiais metais finišavo tik aštuntoje vietoje, ji tapo vienintele, kuri Šilalėje laimėjo abi žaistas rungtynes. Vienus didžiausių pasikeitimų savo sudėtyje turėjęs Varėnos „Merkys“ liko nieko nepešęs. Savo sudėtį Lietuvos mažojo futbolo rinktinės nariais pastiprinęs, o taip pat Kauno „Vyčio“ futsalo žaidėjus Justiną Zagurską ir Albertą Voskunovičių pasikvietęs „Merkys“ Šilalę paliko be taškų.

Varėniškiai patyrė du pralaimėjimus – 1:3 „Imsrei“ ir 1:5 „Arsenalui“. SC-FK „Akmenė“ pasipriešino Kauno „Hegelmann Minifootball“ klubui (4:4). Po šių lygiųjų Kauno „Hegelmann Minifootball“ atsitiesė su kaupu, antrose rungtynėse 6:1 įveikę etapo šeimininkus FK „Šilalę - Prolain“.

Kauno „Arsenalas“, pirmąjį mačą užtikrintai prieš „Merkį“, antrose rungtynėse kibo į atlapus Vilniaus FK „Polivektriui“. Dar 46 minutę „Arsenalas“ pirmavo 2:0, bet per likusias keturias minutes buvo padarytos dvi didelės klaidos nulėmė, jog mačas baigėsi lygiosiomis.

Liūdna dėl tokio rezultato, bet esu tikras, kad šiais metais taškus barstys visos komandos, todėl lygiosios – dar nėra tragedija“, – po apmaudžių lygiųjų kalbėjo „Arsenalo“ vadovas Karolis Vasiliauskas.

Šiais metais Lietuvos mažojo futbolo čempionate pirmą kartą bus žaidžiama dvejų ratų sistema, tad visos komandos tarpusavyje sužais po du kartus. Kitas Lietuvos mažojo futbolo čempionato etapas yra numatomas Jurbarke liepos 11 dieną. Ten visos aštuonios ekipos taip pat sužais po dvi rungtynes.


Šiame straipsnyje: minifutbolasįvarčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių