Quantcast

LFF nusprendė pratęsti sutartį su rinktinės treneriu V. Urbonu

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos Vykdomasis komitetas ketvirtadienį nusprendė pratęsti sutartį su pastaruosius dvejus metus nacionalinę rinktinę treniravusiu Valdu Urbonu, pranešė portalas 15min.lt .

Nuotoliniu būdu vykusiame posėdyje V. Urbonas pristatė per pastaruosius metus pasiektus rezultatus, pasirodymą atrankos cikle. Taip pat aptartos tolimesnio bendradarbiavimo sąlygos.

„LFF gavo Vykdomojo komiteto įpareigojimą pratęsti sutartį su treneriu Valdu Urbonu (...) Sėsime su treneriu ir diskutuosime ar visos sąlygos yra tinkamos ir tuomet galėsime pasirašyti naują sutartį“, – po posėdžio teigė federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Jis taip pat pranešė, kad komitetas iškėlė artimiausius rinktinės tikslus – laimėti Baltijos taurę ir Europos atrankos į Pasaulio futbolo čempionatą C grupėje užimti ne žemesnę nei 4 vietą.

Dvejų metų sutartį pasirašęs V. Urbonas rinktinę treniruoti pradėjo 2019-ųjų pradžioje. Šiemet jo vedama rinktinė demonstravo itin gerą formą ir laimėjo pusę žaistų rungtynių, dar du kartus lietuviai sužaidė lygiosiomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veryga kovido kailyje

Veryga kovido kailyje portretas
Kodėl nuotraukoje be kaukės?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių