Quantcast

Futsal trofėjus grįžo į „Kauno Žalgirio“ rankas

„Ilgai laukėme galimybės susigrąžinti titulą. Finalas buvo nelengvas, bet laimėjome pelnytai“, - dėstė Justinas Zagurskas. Jo vedamas "Kauno Žalgirio" salės futbolo klubas po metų pertraukos susigrąžino LFF futsal taurės trofėjų.

Kauniečiai triumfavo Druskininkuose vykusiame LFF taurės finalo ketverto turnyre. Žalgiriečiai finale 4:0 nugalėjo Naujosios Akmenės ir Šiaulių jungtinę ekipą - „Saulės kraštą“.

Kaip ir buvo galima laukti, finalas prasidėjo žalgiriečių atakomis, kurių paversti įvarčiais ilgą laiką nepavyko. Sužaidus dvylika minučių, Maksimas Solonyna galėjo išvesti „Saulės kraštą“ į priekį, tačiau to nepadaręs, netrukus su komandos draugais griebėsi už galvų.

Kauniečiai po minėto epizodo perėjo į kontrataką ir trimis Kairo, Arthuro ir, galiausiai, Jandersono smūgiais atidarė rungtynių sąskaitą.

„Saulės kraštas“ nesutriko, tačiau vienu metu neleistinai suklydo ir po antrojo įvarčio į rungtynes nebegrįžo – „Saulės kraštas“ jau žaidė penkiese be vartininko, o M. Solonynai bandant atmesti kamuolį atgal, jo komandos draugas lygioje vietoje paprasčiausiai nepataikė į kamuolį ir šis įriedėjo į tuščius vartus.

Netrukus dar viena šiurkšti klaida kainavo ir trečiąjį įvartį. Aukštai paspaudę varžovus kauniečiai perėmė kamuolį, o atsidūręs vienas prieš vartininką Wepe neklydo. Likus žaisti šešias minutes, savo įvartį pelnė ir Kairo, o po šio smūgio komandos tiesiog laukė rungtynių pabaigos.

„Kauno Žalgiris“ LFF taurę perima iš Jonavos „Vikingų“, kurie turnyre triumfavo praėjusiais metais. Priminsime, kad jonaviečiai šiemet krito ketvirtfinalyje po pralaimėjimo būsimiems taurės savininkams.

Geriausiu finalo rungtynių žaidėju pripažintas trečiojo įvarčio autorius Wepe. Iškart po jo apdovanojimus atsiėmė iki finalo nužygiavę „Saulės krašto“ atstovai, o jau tuomet taurė atsidūrė „Kauno Žalgirio“ kapitono Justino Zagursko rankose.

„Rezultatas ilgai buvo apylygis, todėl vis kildavo įtampa. Pasitaikė ir klaidų, ir emocijų. Kertiniu momentu tapo varžovų praleistas antras įvartis. Jie ėmė eiti į priekį, atsivėrė, taip palengvindami mums užduotis“, - sakė „Žalgirio“ kapitonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marija taurage

marija taurage portretas
kas is to?!geriau futbola susigrazinkite is sales ligotu vadu,kurie jau 25metus slugdo futbola ne tik sales.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių