Quantcast

Kova dėl titulo baigta? „Manchester City“ laimėjo, „Arsenal“ sutriuškintas namie

  • Teksto dydis:

Anglijos futbolo čempionato kovoje dėl titulo, panašu, liko tik formalumai.

Šiandien lygos lyderis „Manchester City“ išvykoje 3:0 sudorojo Liverpulio „Everton“ (37 ir 51 min. pasižymėjo Ilkayus Gundoganas, 39 min. – Erlingas Haalandas) ir iki 4 taškų padidino savo pranašumą prieš Londono „Arsenal“, kuris namie tokiu pat rezultatu patyrė sutriuškinimą nuo „Brighton“ komandos.

Braitono komandą 51 min. į priekį išvedė Julio Enciso, 86 min. rezultatą padvigubino Denizas Undavas, o jau per teisėjo kompensuotą laiką (90+6 min.) tašką padėjo Pervisas Estupinanas.

„Manchester City“ dabar turi 85 taškus ir iki čempionato pabaigos sužais dar trejas rungtynes, o 81 tašką turinčiam „Arsenal“ beliko du mačai. Tai reiškia, kad Mančesterio komanda jau kitą savaitgalį gali užsitikrinti čempionės titulą.

Pergalę iškovojusi „Brighton“ ekipa po 34 rungtynių turi 58 taškus ir užima 6-ąją vietą, o „Everton“ (32 taškai) lieka 17-as.

Per trečiąsias sekmadienio rungtynes „Brentford“ (53 taškai; 9 vieta) namie 2:0 nugalėjo Londono „West Ham“ (37 taškai; 15 vieta) futbolininkus. Nugalėtojams įvarčius pelny Bryanas Mbeumo (20) ir Yoane Wissa (43).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių