Quantcast

„Kauno Žalgiris“ svečiuose turėjo pripažinti Lietuvos čempionų pranašumą

  • Teksto dydis:

Po dviejų turų Lietuvos futbolo A lygoje išryškėjo vienvaldis lyderis ir juo tapo Marijampolės „Sūduva“. Titulą ginantys čempionai iškovojo dar vieną kovingą pergalę, šį sykį 2-ojo turo dvikovoje namuose 1:0 (0:0) palauždami „Kauno Žalgirį“.

Pirmame kėlinyje komandos daug dėmesio skyrė savo vartų saugumui ir dažniausiai rengė pozicines atakas. Sūduviečiai vienu metu buvo perėmę iniciatyvą, tačiau sykį po Giedriaus Matulevičiaus bandymo kamuolį atmušė Armantas Vitkauskas, o Vaido Slavicko bei Mihreto Topčagičiaus smūgiai skriejo pro šalį.

„Kauno Žalgiris“ antroje kėlinio pusėje surengė aštresnį išpuolį, tačiau laiku vartus palikęs Ivanas Kardumas neleido pirmajam prie kamuolio suskubti Gratui Sirgėdui.

Po pertraukos abi vienuolikės daug progų taip pat nesukūrė. Aktyviai į žaidimą po keitimo įsijungęs Eligijus Jankauskas pažeme smūgiavo arti tikslo, o antrasis kėlinys buvo pažymėtas ne vienu susistumdymu tarp abiejų komandų žaidėjų.

Dvikova nesėkmingai susiklostė „Sūduvos“ debiutantui Glebui Kluškinui – latvis patyrė traumą po to, kai prieš jį prasižengė Simonas Urbys.

Visgi Marijampolės ekipos futbolininkai ir „Hikvision“ arenoje susirinkę sirgaliai džiaugėsi kovinga pergale. Kertiniu epizodu 68-ąją minutę tapo pakeltas kampinis, kurio metu galva nepriekaištingai mušė Povilas Leimonas.

Per likusį laiką „Kauno Žalgiris“ turėjo keletą galimybių išplėšti lygiąsias, bet rimčiau I. Kardumo ginamiems vartams pagrasinta nebuvo.

Emocingame antrame kėlinyje iš rungtynių buvo pašalintas techninėje zonoje audringai į veiksmus aikštėje sureagavęs M. Topčagičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

,,Kauno Zalgirio ,, treneris nerado bendros

,,Kauno  Zalgirio ,, treneris  nerado bendros portretas
kalbos su savo komanda --nemoka afrikieciu kalbos , negali paaiskint jiems ko is ju reikalauja .... didely VamZdiec dedu ant tokiu lietuvisku ,,juodaodziu ,zalgirio komandu....

Užpelkis

Užpelkis portretas
Kauno Žalgiris yra komanda be veido. Joje nėra nė vieno normalaus puolėjo, nei vieno galinčio smūgiuoti į vartus iš toliau. Atakos beviltiškos ir visos vienodos. Kamuolis perduodamas ne vienu prisilietimu, bet dviem-trim. Taip futbolas buvo žaidžiamas apie 1975 m. Per rungtynes kėlė vos vieną kampinį ir tą - 94 min. Gėda, gėda, gėda !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių