Quantcast

Istorinis debiutas Europoje – „Kauno Žalgiris“ nusileido „Apollon“

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nepatingėjo nukakti į Marijampolę ir palaikyti savo kolegas iš „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo, kurie žaidė pirmąsias istorijoje Europos lygos atrankos rungtynes. Tačiau nuo pralaimėjimo 0:2 Limasolio „Apollon“ klubui iš Kipro tai neišgelbėjo.

Marijampolės ARVI arenoje rungtynes stebėjo Edgaras Ulanovas, Mantas Kalnietis ir Gytis Masiulis. Jų akivaizdoje svečiai iš Kipro greitai pademonstravo meistriškumo skirtumą.

Jau 14 minutę, atrodo, iš niekur „Apollon“ į priekį išsiveržė, kai dailiu tolimu smūgiu kamuolį į vartus pasiuntė Ioannis Pittas.

Pačioje rungtynių pabaigoje Rimvydas Sadauskas pargriovė varžovą baudos aikštelėje ir teisėjas ilgai nedvejojęs paskyrė 11 metrų baudinį. Jį realizavo Emilio Zelaya.

Kurortinėje saloje „Kauno Žalgirio“ laukia sunki užduotis – pasižymėti patiems ir pabandyti iškovoti vietą antrajame atrankos etape.

Atsakomosios rungtynės Kipre vyks kitą ketvirtadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepatogus

Nepatogus portretas
Mūsų futbole komandoms pavadinimo Žalgiris nerekomenduojama duoti, tai pavadinimo įžeidimas. Kauno futbolo komanda yra Zero-Zero.

ir labai gerai

ir labai gerai portretas
Čia ne "Žalgiris", o apsišaukėliai. Tokių klubų išvis būti neturėtų. Futbole "Žalgiris" yra vienintelis - Vilniaus "Žalgiris"!

Užpelkis

Užpelkis portretas
Tokiems lopams negalima leisti žaisti Europos taurėse. Nei puolėjų, nei saugų, nieko ! O jau Žalgirio vartininkas ! Iš kur tokį sutrauką ir ištraukė ?! Tą 11 m baudinį kaimo gaidys būtu su snapu atmūšęs, bet tik ne Žalgirio vartininkas. Nukrito kaip skuduras, o kamuolys pro pat nosį praredėjo. Ir kam tą kiprietį Sadauskas pečiu baudos aikštelėje pargriovė ?! Be jokios nuovokos tie mūsų žaidėjai. Vargas žiūrėti tokias rungtynes. Tai ne futbolas, o tikra jo parodija. Nei technikos, nei greičio, nei noro laimėti. Kažkokie žmogystos skeryčiojasi po aikštę ir tiek...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių