Quantcast

„Kauno Žalgiris“ apgynė salės futbolo čempiono titulą

  • Teksto dydis:

Lietuvos salės futbolo A lygos čempiono titulą apgynė „Kauno Žalgiris“, kuris finalinėje serijoje iki trijų pergalių šiandien Kauno sporto halėje trečią kartą nugalėjo Jonavos „Vikingus“ rezultatu 8:4 (3:2) ir laimėjo seriją 3-0.

Lemiamą serijos dvikovą stebėjo net 1750 žiūrovų.

„Kauno Žalgiriui“ pavyko puikiai pradėti rungtynes. Laikinosios sostinės atstovus į priekį išvedė Jandersonas, po keleto akimirkų pranašumą padvigubino Deividas Reimaris, o įpusėjus kėliniui trečią įvartį pridėjo Wesley.

Vis dėlto dar iki pertraukos taiklių Taraso Onufrako ir Maksymo Avetysiano smūgių dėka „Vikingams“ pavyko varžovų pranašumą sumažinti iki minimumo.

Jonavos komandos nelaimei, gana greitai po pertraukos Wesley atkūrė kiek saugesnį skirtumą, kuris galiausiai žaibiškai išaugo įpusėjus antrajam kėliniui – per 5 minutes „Kauno Žalgiris“ pelnė net keturis įvarčius ir nutolo 8:2.

Rungtynes „Vikingai“ užbaigė dviem įvarčius, bet tai didelės reikšmės neturėjo – čempionų taurę į viršų iškėlė „Kauno Žalgiris“.

Kiek vėliau Gargžduose įvyko lemiamos rungtynės dėl trečiosios vietos. Per jas savų žiūrovų palaikoma Gargždų „Pramogų“ ekipa sugebėjo 4:2 nugalėti Naujosios Akmenės „Saulės kraštą“ ir taip pat laimėti seriją 3-0.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
zalgiris JEGA!

Vladas

Vladas portretas
Kada kas apgins salės futbolą nuo ssr laikų vadovų-lenino anūkų, su ssr besmegenem?! Nes jokie titulai kažkieno neįdomus, kaip lenino aukai 20metu žlugdo salės ir ne tik futbolą. ,futbolo NĖRA!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių