Quantcast

Save į kampą įvarė jau po pirmosios akistatos

„Reikės tą šaltą dušą sugerti ir bent išvykoje parodyti charakterį, bandant laimėti rungtynes“, - sakė Rokas Garastas. „Kauno Žalgirio“ futbolininkai antrąjį UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos etapą pradėjo tiesiog tragiškai: Marijampolėje net 0:5 kapituliavo prieš Velso „The New Saints“.

„Po pirmo praleisto įvarčio palūžom. Sutrikom ir sustojom. Varžovai tuo pasinaudojo ir mus nužudė dar pirmajame kėlinyje“, - dėstė R. Garastas.

Svečiai į priekį išsiveržė 8 min., kai jų surengtą kontrataką šaltakraujiškai užbaigėLeo Smithas. Kėliniui persiritus į antrą pusę į kauniečių vartus krito dar trys įvarčiai. Du iš jų smūgiais galva pelnė varžovų puolėjas Danielis Daviesas, o 40-ąją minutę po žalgiriečių klaidos pasižymėjo Declanas McManusas – 0:4.

Po pertraukos žalgiriečiai nieko nelaukę apsigyveno varžovų aikštės pusėje ir beveik neleido varžovams lankytis arčiau Deivido Mikelionio vartų, tačiau progas kurti sekėsi retai. 87-ąją minutę svečiai atliko pirmą smūgį antroje rungtynių dalyje ir sugebėjo pasižymėti penktą kartą. Kamuolį nuo virpsto į vartus tolimu smūgiu pasiuntė Jordanas Williamsas.

„Pradėjome gana neblogai, pirmosios minutės neliudijo apie pralaimėjimą. Atrodo, kad viskam ruošėmės maksimaliai. Bet gal buvo per daug nusiteikimo, kad einame laimėti, nes nesureagavome į pirmą įvartį, kad reikia mušti išlyginamąjį“, - sakė „Kauno Žalgirio“ vairininkas.

Pasak trenerio, antrą kėlinį bandant ieškoti kelių varžovų vartų link, kauniečiai mėgino perduoti perdavimus oru, bet ir ten svečiai tvarkėsi puikiai.

Antrasis mačas vyks liepos 29 d. Velse. Kauniečiams, pirmajame etape įveikusiems Gibraltaro "Europa" klubo barjerą, lieka tik kova dėl garbės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia jums

cia jums portretas
ne su sekmadienine fabriko komanda is gibraltaro lost

Fabio Canavaro 2006

Fabio Canavaro 2006 portretas
Komentarų skaičius rodo, kad kauniečiams futbolas buvęs nebuvęs. Kaip ir visi lietuviai , jie jo nesupranta ir juo nesidomi, tuo parodydami, kad yra kultūriškai atsilikusi tauta, vos ne čiukčės. Klausimas - kam atskaitinga K. Žalgirio klubo vadovybė ir treneriai ? Ar niekam ? Tiesiog gauna pinigus iš biudžeto ir biskas. O kam atskaitinga skambiu pavadinimu, "K. Žalgirio futbolo akademija", įsikūrusi suplyšusiame manieže Vilijampolėje ? Ar yra keliami uždaviniai išugdyti kažkokius futbolininkus, ar tik įmami pinigai iš biudžeto ir kasdienės nesąmonės rašomos į feisbuką apie "klubo potencialą". Pamatėm vakar tą "potencialą". Ačiū.

Clodoaldo Brasil 1970

Clodoaldo Brasil 1970 portretas
Man atrodo Žalgirio klubo žaidėjai ir treneriai turėtu dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti per treniruotes, o ne feisbuke nesąmones rašinėti apie "klubo potencialą". Potencialo dabartiniame sąstate šis klubas neturi jokio, nes fizinis žaidėjų lygis yra nulinis , kamuolio valdymo technika - kaip pas traktorių "Belarus", o žinojimas kam ir kada perduoti kamuolį - aplamai nėra galimas, nes neturint pirmų dviejų dalykų trečias tampa efemeriškas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių