Quantcast

„Kauno Žalgirio“ naujokas E. Girdvainis: noriu kuo greičiau padėti komandai

  • Teksto dydis:

Naujausiu „Kauno Žalgirio“ futbolininku savaitės pradžioje tapęs ilgametis Lietuvos vyrų futbolo rinktinės gynėjas Edvinas Girdvainis ilgai nelaukęs prisijungė prie komandos treniruočių.

Antradienį futbolininkui buvo patikrinta sveikata, žaidėjas išsirinko savo marškinėlių numerį ir po treniruotės su Žalgiris.lt susėdo pirmajam savo interviu naujame klube.

„Noriu kuo greičiau sugrįžti į savo sportinę formą ir padėti komandai. Paskutines rungtynes su Lietuvos rinktine prieš Ispaniją žaidžiau birželio 8 dieną, tad kiekvieną dieną pats turėsiu stebėti savo savijautą ir jausti, ar esu pasirengęs. Manau, kad su „Kauno Žalgirio“ trenerių štabu pavyks greitai ir sėkmingai pasiruošti bei grįžti į aikštę“, – interviu metu sakė 93-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius pasirinkęs žalgirietis.

E.Girdvainis puikiai pažįstamas ir komandos vyr. treneriui Rokui Garastui, kuris Lietuvos vyrų futbolo rinktinėje dirbo Edgaro Jankausko asistentu. Prie sprendimo persikelti į Kauną svariai prisidėjo ir visa Kauno komandos organizacija.

„Sprendimą turbūt labiausiai ir lėmė faktas, kad R.Garastas yra vyriausias komandos treneris, čia puikus trenerių štabas. Žinau, kad galiu būti ramus.

Sakyčiau, kad tai yra galbūt net geriausia organizacija Lietuvoje, kuri gali suteikti žaidėjui geriausias sąlygas ir padėti. Kaip ir sakiau, čia suburtas labai geras trenerių štabas, tad net ir po pirmos treniruotės nesigailiu čia atvykęs“, – tikino E.Girdvainis.

„Kauno Žalgirio“ organizacija ir nemaža dalis komandos žaidėjų klubo naujokui nėra nepažįstami – su nemažai futbolininkų jam teko arba vis dar tenka rungtyniauti rinktinėje, o kurį laiką anksčiau E.Girdvainis atostogų metu Kaune palaikė sportinę formą.

„Kažkada teko čia treniruotis per atostogas, buvau priimtas palaikyti formą, tad vieta yra pažįstama, žinojau kur einu ir ką turite. Dėl žaidėjų taip pat lengviau, kadangi atvykdamas bendravau ir su komandos kapitonu. Žinoma, čia Lietuva, čia vien namai duoda didelį pliusą. Pats sieksiu kuo greičiau pasiruošti ir kuo greičiau padėti komandai. Sieksime rinkti kuo daugiau taškų ir užimti kuo aukštesnę vietą lentelėje“, – užbaigė nacionalinės rinktinės narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių