Quantcast

Kauno futbolo klubai kvietė šeimas sportuoti

  • Teksto dydis:

Nors šeimos mėnesiu buvo paskelbta – gegužė, tačiau Nacionalinė futbolo akademija kartu su Kauno miesto futbolo klubais “Stumbras”, F.B.K. “Kaunas” ir “Spyris”, globajami Lietuvos futbolo federacijos suvienijo savo energiją, jėgas ir entuziazmą bendram socialiniam projektui - “Diena su šeima ir futbolo kamuoliu” ir pradėjo birželį energingai, paminėdami net dvi tą dieną sutapusias šventes – Tarptautinę vaikų gynimo ir Tėvo dieną.

„Šias gražias šventes pasitikti kartu su kauniečiais nusprendėme neatsitiktinai. Norime parodyti, jog Kaune futbolas yra gyvas ir jo “virusu” užkrėsime visus. Kauno futbolo klubai tarpusavyje varžosi futbolo aikštėse, tačiau šią gražią dieną jie švęs kartu ir stadione bus kaip viena komanda, kaip viena šeima“, - kalbėjo idėjos autorė Orinta.

“Nėra netinkamo oro – yra tik netinkama apranga” – tokia nuostata vadovavosi visos šeimos, susirinkę sekmadienio popietę į Nacionalinės futbolo akademijos maniežą, kuriame juos pasitiko – “Šventės Dievas” Karolis Tiškevičius, neleidęs nuobodžiauti visos šventės metu.

Pagrindinis šios šventės tikslas buvo populiarinti futbolą, skatinant sveiką gyvenseną ir fizinį aktyvumą.

Šventė prasidėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento Juliaus Kvedaro ir Kauno apskrities futbolo federacijos prezidento bei LFF viceprezidento Romano Levinsko sveikinimo žodžiais.

Dalyvių profesionaliu apšilimu pasirūpino “Kauno maratono” fizinio pasirengimo treneriai. Vėliau šeimos ištraukę burtus, suskirstytos į komandas, savo jėgas išbandė įvairiose rungtyse – kamuolio smūgiavimu į vartus, taiklumo bei kontroliavimo, virvės traukimo ir kt. 

Po sportinių rungčių visi dalyviai išmėgino jėgas – sporto protmūšyje. Apdovanotos buvo visos šeimos – už dalyvavimą, gerą nuotaiką, energiją ir idėjos palaikymą.

“Tokios šventės tai tik dar vienas pavyzdys, kad socialinė futbolo klubų partnerystė, grįsta gera valia, darniais santykiais ir tokiomis idėjomis – puiki priemonė, ne tik populiarinant futbolą Kaune, bet ir prisideda prie teigiamo įvaizdžio formavimo” – po renginio kalbėjo futbolo klubų “Stumbras”, F.B.K. “Kaunas” ir “Spyris” vadovai.

“Iki pasimatymo kitais metais toje pačioje vietoje, tuo pačiu metu” – tokiais žodžiais su visais atsisveikino pagrindiniai šventės organizatoriai.


Šiame straipsnyje: LFFšeimos šventėfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių