Quantcast

Iki pertraukos dominavę „Riteriai“ išsivežė tik tašką

„Rezultatas dėsningas“, - pripažino Andrius Skerla. Buvusio žinomo Lietuvos rinktinės gynėjo vadovaujama Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa priešvelykinės nuotaikos sau nesusigadino, nors iki pergalės pritrūko sėkmės. „Optibet A lygos“ 7-ojo turo rungtynės tarp „Hegelmann“ ir Vilniaus „Riterių“ baigėsi lygiosiomis 1:1.

Švedo Glenno Stahlio rankose atsidūrusi Vilniaus "Riterių" komanda tapo rimtu varžovu visoms A lygos dalyvėms. Kauno rajono "Hegelmann" - ne išimtis. Jau mačo pradžioje „Riteriai“ metėsi į priekį ir jau 5 min. puikią galimybę įmušti turėjo Plamenas Dimonas. Jo kirtį galva iš arti artėmė vartininkas Ignas Plūkas. Iškart po minėto epizodo pasižymėti galėjo ir krašto gynėjas Valdemaras Borovskis, iš dėkingos padėties nepataikęs į vartų plotą. "Riterių" pastangas prieš pat pertrauką vainikavo Gyčio Paulausko reidas ir rezultatyviai pasibaigusi akistata su I. Plūku.

Savo aikštėje žaidę kauniečiai nenuleido rankų. Sužaidus valandą "Riterių" vartų sargas Armantas Vitkauskas nesėkmingai iškumščiavo kamuolį, sukurdamas progą šeimininkams. Šie nesnaudė - po Salifo Cisse perdavimo pasižymėjo Lazaras Sajčičius. Po dešimties minučių dvi puikias galimybės turėjo „Hegelmann“. Pirmoje situacijoje A. Vitkauskas blokavo į baudos aikštelę prasmukusio Gavi Thompsono smūgį, o netrukus H. Figueredo iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti kamuolio į vartus.

„Pirmą kėlinį varžovai daug kontroliavo kamuolį, o mes gindamiesi vėluodavome. Nepasakyčiau, kad jie sukūrė daug progų, bet ir mes neapkrovėme darbu vilniečių vartininko. Po pertraukos mūsų žaidimas su kamuoliu pagerėjo, o progų turėjo abi komandos", - sakė A. Skerla.

"Turėjome išspręsti rungtynių baigtį dar pirmajame kėlinyje, kuris buvo stulbinamai geras mūsų komandai. Didžiuojuosi savo vaikinais ir jų progresu", - aiškino "Riterių" vairininkas G.Stahlis.

Kauno rajono futbolininkai su 18 taškų laikinai pavijo A lygos lyderį „Panevėžį". Sostinės ekipa su 14 taškų įsitvirtino ketvirtojoje pozicijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Ne Kauno, o Kauno rajono komanda.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių