Quantcast

Jaunimo vedamas „Žalgiris“ sutrypė „Džiugą“

  • Teksto dydis:

Nepaisant to, kad užsitikrino „Optibet A lygos“ čempiono titulą, Vilniaus „Žalgiris“ sužaidė nepriekaištingą mačą namuose.

34-ojo turo akistatoje namuose vilniečiai net 6:0 (2:0) pažemino didžiausią pralaimėjimą patyrusį Telšių „Džiugą“.

Rungtynės prasidėjo aktyvia žalgiriečių pradžia – daug darbo turėjo tiek „Džiugo“ gynėjai, tiek Vincentas Šarkauskas. 14-ąją minutę pasibaigė „sausa“ džiugiečių serija, kai Marko Miličkovičius baudos smūgiu nukreipė kamuolį į vartus.

Tai buvo 6-asis juodkalniečio įvartis „Optibet A lygoje“.

Po praleisto įvarčio Žemaitijos ekipa pradėjo žaisti aktyviau ir vis dažniau priartėdavo prie Tomislavo Dukos ginamų vartų, tačiau itin gerų progų sukurti nepavyko. Čempionai 39-ąją minutę padvigubino pranašumą – tą padarė taikliai pažeme smūgiavęs Fabienas Ourega.

Antrame kėlinyje Vladimiras Čeburinas atliko ne vieną keitimą – šiemet debiutavo Vilius Piliukaitis ir Matas Vareika, taip pat rungtyniavo Jakubas Sylvestras bei Meinardas Mikulėnas.

Būtent pastarasis kontratakos metu 61-ąją minutę pelnė savo pirmą įvartį „Optibet A lygoje“, dar po 13 minučių tuo pasigirti galėjo ir tolimą smūgį puikiai atlikęs V. Piliukaitis. Tai nebuvo viskas: 86-ąją minutę dubliu džiaugėsi M. Mikulėnas, o po minutės triumfavo M. Vareika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė: tik už mėgėjišką sportą

nuomonė: tik už mėgėjišką sportą portretas
Kai sporte pradeda vyrauti pinigai ,"profesionalai" - sportas virsta į šlykštoką cirką ,nebelieka žaidimo tiesiąja prasme , į viršų išropoja sporto funkcionierių/gudručių "schemutės" , o sportininkai virsta darbiniais arkliais.

tik

tik portretas
iremintas raseiva /pacukinio/ mastymo padaras jaucia ciniska pasitenkinima kita apdergt galejo parasyt nurunge nugalejo bet ne reikia pasipuikuot pries tokia pat hebra tokiu paciu valkatu pakliuvusiu ne i savo vieta ir ne tuo laiku programuotas /klonas/ ir taip visur marmaliuotos saikos ?-;;-;;-;;

Anonimas

Anonimas portretas
Tai tas sutryptas Džiugas gal jau ligonineje ? Įdomu, koks avinas čia kuria straipsnių pavadinimus ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių