Quantcast

Įvarčių lietus įtvirtino lyderių pozicijas

Kuo arčiau Lietuvos salės futbolo čempionato atkrintamosios varžybos, tuo labiau „Kauno Žalgiris“ didina atotrūkį nuo persekiotojų. 16-ajame ture kauniečiai pasiekė rezultatyvumo rekordą – į Vilniaus „TurboTransfers“ ekipos vartus įmušė net 15 įvarčių.

„Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai įspūdingai patvirtino reguliariojo sezono nugalėtojų vardą, kurį buvo užsitikrinę praėjusiame ture. Kauniečiai akistatoje su Vilniaus „TurboTransfers“ pademonstravo rezultatyvumą, kurio pakaktų net trims rungtynėms.

Kauno ekipos naujokas iš Brazilijos Kairo ir jo tėvynainis Wesley įmušė net po keturis įvarčius, puikiai kompensuodami kito brazilo Ricardo Sobralio netektį. Pastarasis, po sėkmingos sezono pradžios Lietuvoje, neseniai pasirašė sutartį su Brazilijos aukščiausios lygos klubu. 10 taiklių smūgių vilniečius būtų pasiuntę į nokautą, tačiau pirmojo kėlinio pabaigoje jie išdrąsėjo ir vieną po kito sumušė keturis įvarčius. Tiesa, po pertraukos rezultatyviais kirčiais džiaugėsi jau tik viena ekipa.

Triuškinama pergalė 15:4 įtvirtino žalgiriečių pozicijas turnyro lentelės viršūnėje. Iki reguliariojo čempionato pabaigos likus dviems turams „Kauno Žalgiris“ prieš artimiausius persekiotojus Jonavos „Vikingus“ turi 11 taškų persvarą. Tiesa, žalgiriečiai su principiniais varžovais iš Jonavos dar susitiks ir Lietuvos taurės ketvirtfinalyje.

Antradienį čempionų klubas oficialiai pranešė atsisveikinęs su dar vienu brazilu Marcelo, kuris rungtyniaus Kazachstane.

Nepaisant netekčių, kauniečiai turės galimybę ramiai pasirengti svarbiausiam čempionato etapui nieko nebelemsiančiose reguliaraus sezono repeticijose su Radviliškio ir Vilkaviškio „Bruklino“ komandomis. Šios ekipos taip pat užsitikrino vietą antrajame etape, bet vis dar kovoja dėl geresnių pozicijų, kurios garantuotų silpnesnius varžovus ketvirtfinalyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių