Quantcast

Ištikimiausiems „Atlanto“ sirgaliams – medaliai

Jau dvidešimt metų Klaipėdos futbolo klubą „Atlantas“ organizuotai palaikantys aistruoliai „Vakarų frontas“ įrodė, kad moka ne tik garsiai dainuoti, bet ir žaisti futbolą. Vilniuje vykusiame 38-ajame tarptautiniame futbolo gerbėjų turnyre klaipėdiečiai iškovojo sidabro medalius.

Futbolo sirgalių turnyrai vyksta du kartus per metus – žiemą bei vasarą. Šiais metais turnyras išsiskyrė rekordiniu dalyvių skaičiumi. Į sostinę suplūdo net 24 komandos, tarp jų ir svečiai iš Ukrainos, Gruzijos, Latvijos, Estijos bei Baltarusijos.

„Atlantui“ atstovavo dvi organizuotų aistruolių ekipos. Vienai komandai nepavyko prasibrauti į atkrintamąsias varžybas. Ji sužaidė lygiosiomis 1:1 su Liepojos „Metalurgs“ bei nusileido svečiams iš Gomelio miesto – 0:4.

Pagrindinei „Vakarų fronto“ ekipai sekėsi kur kas geriau. Klaipėdiečiai grupės varžybose nugalėjo Kijevo „Dynamo“ 2:0 bei Rygos „Skonto“ – 4:1. Aštuntfinalyje buvo įveikti šiauliečiai 3:1, o vėliau „Atlanto“ gerbėjai vienodu rezultatu 2:1 palaužė Panevėžio „Ekraną“ ir „Gomelį“.

Finale po permainingos kovos klaipėdiečiai turėjo pripažinti varžovų iš Lvovo „Karpaty“ pranašumą 1:3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių