Quantcast

Į „Žalgirį“ sugrįžta K. Uzėla

  • Teksto dydis:

19-metis saugas Feraros SPAL nuolat rungtyniavo jaunimo komandoje, tačiau du kartus buvo registruotas ir rungtynėms „Serie A“ čempionate. Karolis Uzėla reguliariai turėjo galimybę treniruotis ir tobulėti su pagrindine SPAL ekipa.

„Jausmas grįžti į Vilniaus „Žalgirį“ tikrai geras. Jaučiuosi lyg grįžęs namo, nors komanda per tuos metus pasikeitė iš pagrindų, atsinaujino trenerių štabas, yra nemažai naujų žaidėjų. Komandoje ir toliau rungtyniauja vyresni žaidėjai, tokie kaip Saulius Mikoliūnas, Georgas Freidgeimas, Armantas Vitkauskas, kurie sugeba išlaikyti komandos tradicijas ir vertybes bei atmosferą“, – fkzalgiris.lt kalbėjo K. Uzėla.

Su komanda saugas treniruojasi jau keletą savaičių ir yra pasiruošęs kovoti dėl savo minučių aikštėje.

„Kaip žaidėjas visų pirma esu metais vyresnis nei prieš išvykimą į Italiją. Ten sukaupiau nemažai patirties, pamačiau, koks lygis yra vienoje geriausių pasaulio lygų. Tai suteikė pasitikėjimo savimi, kad tai nėra taip jau toli ir sunkiai dirbdamas galiu ten patekti.

Italijoje man labiausiai įsiminė rungtynės, kai buvau registruotas „Serie A“ susitikimams. Matyti savo pavardę ant marškinėlių su „Serie A“ logotipu – puikus jausmas. Taip pat įsiminė pergalės ir įvarčiai U-19 komandoje bei finalas prieš Romos „Lazio“, kurį pralaimėjome paskutinėmis minutėmis. Atmosfera, žiūrovų skaičius, stadionas, viskas buvo nuostabu“, – įspūdžiais, patirtais Italijoje, dalinosi jis.

Italijoje K. Uzėla dažniausiai rungtyniavo sau įprastoje vidurio saugo pozicijoje, tačiau jam taip pat teko išmėginti ir kitas pozicijas – vidurio gynėjo ir krašto saugo bei gynėjo.

Vilniaus „Žalgirio“ klube K.Uzėla ir vėl vilkės 14 numeriu pažymėtus marškinėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių