Quantcast

„Hegelmann Litauen“ šventė antrąją pergalę pasirengimo cikle

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno FC „Hegelmann Litauen“ klubas namie žaidė antrąsias pasiruošimo Pirmos lygos sezonui rungtynes. Šį kartą laikinosios sostinės atstovai rezultatyvioje kovoje 3:2 palaužė A lygos batalijoms besiruošiančius Gargždų „Bangos“ futbolininkus.

Šeimininkai rungtynes pradėjo tokia startine sudėtimi: Nemanja Bjelanas, Matas Dedura, Gabrielius Zagurskas, Mantas Fridrikas, Rokas Rasimavičius, Rimvydas Lipnevičius, Aurimas Raginis, Klaudijus Upstas ir 3 peržiūroje esantys užseniečiai. Antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė Matas Daškus, Ramūnas Mačežinskas, Justas Česnavičius, Danielius Liaudanskis, Benas Olencevičius, Donatas Stulga, Lukas Pangonis, Genaras Samsonikas ir Mantas Sirvydas.

Dvikovos pradžioje pirmasis pavojingas išpuolis priklausė Kauno ekipai, kuomet pasižymėti galėjo Klaudijus Upstas, tačiau pirmieji įvartį pelnė svečiai iš pajūrio - 14 min. tiksliu smūgiu pasižymėjo jų saugas iš Japonijos Shogo Joshikava.

„Hegelmann Litauen“ nežadėjo pasiduoti ir ypač aktyvus pirmajame kėlinyje buvęs Klaudijus Upstas sėkmingai realizavo 11 metrų baudinį, kurį ir pats uždirbo. 37 minutę rezultatas tapo lygus.

Antroje rungtynių pusėje abi komandos atliko begalę keitimų, o 47 minutę šeimininkai džiaugėsi antruoju įvarčiu, kurį pelnė peržiūroje esantis žaidėjas iš Japonijos.

64 minutę Kauno komandos persvarą dar labiau patvirtinto tikslus gynėjo Luko Pangonio smūgis į artimąjį vartų kampą.

Dar po dviejų minučių teisėjo švipukas skelbė, jog 11 metrų baudinys skiriamas į „Hegelmann Litauen“ klubo vartus, o jį tiksliai realizavo Julius Kasparavičius.

Baigiantis rungtynėmis komandos ne kartą apsikeitė pavojingomis progomis, bet rezultatas išliko nepakitęs – 3:2 FC „Hegelmann Litauen“ naudai.

Po antrųjų laimėtų ikisezoninių rungtynių „Hegelmann Litauen“ vyriausias treneris Artūras Ramoška pergale per daug nesidžiaugė. Strategas savo ekipos žaidime įžvelgė nemažai klaidų, kurias reikės taisyti artimiausiu metu.

„Laimėti visą laiką smagu, bet kaip ir minėjau anksčiau, praleisti įvarčius nėra labai malonu. Reikės žiūrėti, analizuoti, rodyti žaidėjams, kad pagaliau suprastų savo funkcijas bei uždavinius ir taip lengvai įvarčių varžovams nedovanotų.

Rungtynių metu reikia kartais stabdyti žaidėjus, kurie galbūt dar nėra įpratę prie to, ko reikalauja treneriai. Stengsimės, kad jie prie šių reikalavimų priprastų ir juos vykdytų. Ypač tai atsispindi žaidėjų veiksmuose ginantys.

Varžovai ruošiasi žaisti aukščiausioje Lietuvos lygoje, taip, kad mums buvo garbė išbandyti jėgas prieš šią komandą. Manau, jog „Bangos“ ekipai sugrįžti į A lygą bus nelengva, bet manau, kad Gargždų ekipa visada pasižymėdavo kovotojų charakteriu ir prieš šią komandą niekam nebus lengva“, - reziumavo rungtynes A. Ramoška.

Kitą savaitę Kauno „Hegelmann Litauen“ darbotvarkėje numatytos kontrolinės rungtynės prieš Baltijos futbolo akademijos komandą, kurios vėl vyks šeštadienį Kauno ekipos aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.....

.....  portretas
Gėda žiūrėt į žematijos komandas.. Kiauri maišai.. Eis į A lygos dugną
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių