Quantcast

„Hegelmann Litauen“ įveikė „Riterius“ ir pakilo į turnyro lentelės vidurį

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ debiutantas Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ klubas antrame mače iš eilės iškovojo pergalę ir užėmė poziciją turnyro lentelės viduryje.

6-ojo turo mače namuose Andriaus Skerlos treniruojama komanda 2:0 (1:0) įveikė Vilniaus „Riterius“ – sostinės klubas per keturis mačus yra laimėjęs vos kartą.

Pirmame kėlinyje pavojingų progų sukurta nebuvo, tačiau šeimininkai sugebėjo išsiveržti į priekį. 29-ąją minutę Viliaus Armanavičiaus iš dešiniojo krašto perduotas kliudė vieną iš oponentų, suklaidino Armantą Vitkauską ir atsidūrė vartų tinkle.

Po pertraukos kurį laiką vaizdas aikštėje nesikeitė, tačiau po atliktų trijų keitimų „Riteriai“ suaktyvėjo. Visgi 68-ąją minutę greita „Hegelmann Litauen“ ekipos ataka baigėsi antruoju įvarčiu.

Į kovą antrame kėlinyje mestas Ugnius Lekečinskas laimėjo dvikovą prieš Dominyką Barauską ir pamušė kamuolį link Roko Krušnausko, kuris taikliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą bei džiaugėsi pirmuoju įvarčių šiame sezone.

Svečiai po šio smūgio nepalūžo ir sužaidė geriausią atkarpą. Po Valdo Paulausko smūgio komandą gelbėjo Ignas Plūkas, savo ruožtu, Valdemaras Borovskio galva muštas kamuolys atsimušė į skersinį.

I. Plūkui antrame mače iš eilės pavyko nepraleisti įvarčio, tad pergalę iškovojęs Kauno rajono klubas po 5 mačų savo sąskaitoje turi 6 taškus.

Turnyro lentelė

Vieta  Komanda  Sužaista  Įv. sant.  Taškai

1.  Sūduva Sūduva  5  +4  12

2.  K. Žalgiris K. Žalgiris  5  +6  10

3.  Žalgiris Žalgiris  4  +6  10

4.  Panevėžys Panevėžys  3  +4  9

5.  Džiugas Džiugas  5  +3  8

6.  Hegelmann Hegelmann  5  -1  6

7.  Nevėžis Nevėžis  5  -9  3

8.  Riteriai Riteriai  4  -5  1

9.  Dainava Dainava  4  -2  0

10.  Banga Banga  4  -6  0



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių