Quantcast

Kauno rajono komanda vejasi lyderius

„Jei puolėjai nemuša, turi mušti kažkas kitas“, - teigė Andrius Skerla. Buvusio Lietvos rinktinės gynėjo treniruojamas Kauno rajono „Hegelmann“ kolektyvas 2:0 įveikė Gargždų "Bangą" ir įsirašė ketvirtąją pergalę „Optibet A lygoje“.

„Labai gerai, kad įmušėme ankstyvą įvartį. Tikėjome, kad varžovas atsivers, bet jie laikėsi savo taktikos, buvo atsitraukę žemai ir aštriai kontratakuodavo“, - analizavo A.Skerla.

3-ąjį "Bangos" pralaimėjimą lėmė prasta rungtynių pradžia. "Hegelmann" legionierius iš Japonijos Yukiyoshi Karashima baudos smūgiu 4-ąją minutę nepaliko vilčių varžovų vartininkui.

Nors "Hegelmann" futbolininkai nemažino apsukų, jiems susikurti progų ilgai nepavyko. Vis dėlto 54-ąją minutę pelnė antrą įvartį. Tą padarė taikliai į tolimąjį vartų kampą smūgiavęs Thompsonas Gavi, kaip ir Y. Karashima pasižymėjęs pirmą kartą šiemet.

„Banga“ atsakė labai pavojingu Dariaus Zubausko kirčiu galva, tačiau I. Plūkas apgynė artimąjį kampą. Dvikovos pabaigoje puikų reidą atlikęs Misaki Sato taip pat galėjo atidaryti asmeninę įvarčių sąskaitą, bet savo vietoje buvo M. Bertašius.

"Šį mėnesį žaisime dar daug rungtynių, be to, turime 20 žaidėjų, kuriais visais pasitikiu, todėl nusprendžiau atlikti ankstyvesnių keitimų", - galimybę suteikti daugiau laiko atsarginiams džiaugėsi A.Skerla.

"Neturėjome daug laiko atsikvėpti ir pasiruošti šitoms rungtynėms, bet jos nebuvo blogos. Pavyko nemažai pakontroliuoti kamuolį", - teigė "Bangos" vairininkas Davidas Afonso.

„Hegelmann“ klubas su 13 taškų pakilo į 2-ąją vietą, „Bangos" sąskaitoje lieka 5 taškai. Gargždiškiai turnyro lentelė lenkia tik du varžovus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių