Quantcast

Kauniečių puolimo mašina neįveikė gynybos užtvarų

„Žiauriai ruošėmės rungtynėms su kauniečiais. Tad taškas iškovotas neatsitiktinai“, - lengviau atsiduso „Šiaulių“ ekipos vairininkas Mindaugas Čepas. Šiauliečiai jau antrą kartą per šį „Optibet“ A lygos sezoną sugebėjo nepraleisti įvarčio akistatoje su viena rezultatyviausių šalies komandų – Kauno rajono „Hegelmann“.

21-ojo turo rungtynės Šiauliuose prasidėjo abipusiais . Iš pradžių šiauliečių puolimo lyderio Oleksijaus Ščebetuno smūgį iš arti atrėmė Rodrigo Josviaki, o gana identiškoje situacijoje Lukas Paukštė susitvarkė su Alexo Souzos bandymu. Pirmame kėlinyje arti tikslo buvo Eligijus Jankauskas, tačiau jo šūvį neutralizavo R. Josviaki.

Pirmojo kėlinio viduryje „Hegelmann“ ekipai teko atlikti priverstinį keitimą – vietoje mačo negalėjusio tęsti Viliaus Armanavičiaus į kovą buvo mestas Klaudijus Upstas.

Po pertraukos vaizdas aikštėje nepasikeitė – abi ekipos sukūrė labai nedaug pavojingų atakų. Yukiyoshi Karashimos spirtą kamuolį efektingai už galinės linijos nukreipė L. Paukštė, Salifas Cisse mušė pro šalį, o kitoje aikštės pusėje arti tikslo buvo Simonas Paulius.

Paskutinėmis mačo minutėmis mėlynai balti kėlė ne vieną kampinį, bet tankios šeimininkų gynybos jiems pralaužti nepavyko.

„Hegelmann“ pirmenybėse ir toliau pirmauja su 44 taškais, šiauliečiai su 30 taškų žengia šešti.

„Žinojome, kad atvažiuoja komanda, mušanti daug įvarčių. Komandinis darbas gynyboje padėjo neutralizuoti varžovą“, - sakė Mindaugas Čepas.

„Abi komandos norėjo laimėti. Šiauliečiai labai gerai gynėsi, nerasdavome atakos pratęsimo variantų. Nors šiaip sužaidėme neblogai“, - dėstė „Hegelmann“ treneris Andrius Skerla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių