Quantcast

Gynybą cementavo ir šeimyninis duetas

 

„Kaip visada problemų kyla realizuojant progas. Labai sunku treneriams laukti tų įvarčių, bet gerai, kad jie sukrito“, - teigė „Hegelmann Litauen“ ekipos treneris Artūras Ramoška. Jo auklėtiniai LFF pirmosios lygos trečiajame ture 3:0 nepaliko šansų Kretingos „Minijai“.

Viena pajėgiausių pirmosios futbolo lygos ekipų „Hegelmann Litauen“ savo aikštėje - LFF Kauno treniruočių centre (buvusiame NFA stadione) intrigą palaikė iki pirmojo kėlinio vidurio, kai sąskaitą atidarė kauniečių naujokas Rimvydas Lipnevičius. Nors šeimininkai ir toliau turėjo iniciatyvą, jiems ilgą laiką nesisekė padvigubinti persvaros. Vis dėlto žaidus valandą Ugius Lekečinskas rezultatyviai užbaigė komandos draugų pastangas, o galutinį tašką 79-ąją min. padėjo patyręs saugas Klaudijus Upstas.

Kauniečiams išsaugoti „sausus“ vartus nesutrukdė tai, jog dėl asmeninių priežasčių mačą turėjo praleisti vidurio gynėjas Mantas Fridrikas, o Rokas Rasimavičius gydosi sunkią traumą - per pirmąsias sezono rungtynes lūžo alkūnkaulis ir stipinkaulis. Iškritusius ekipos draugus tinkamai pavadavo šeimyninis Manto ir Igno Dedurų duetas.

„Retai taip būna, kad tėvas ir sūnus žaistų vienas greta kito. Dar kartą įsitikinome, kad Mantas gali daug ko pasimokyti iš savo tėčio“, - buvusį Lietuvos rinktinės ir Maskvos „Spartak“ klubo gynėją I.Dedurą gyrė A.Ramoška.

Kauniečiai, po trijų turų turi 7 taškus ir iš 4-osios pozicijos pakilo į trečiąją. Tiesa, tokius pat rodiklius turi ir „Jonava“, šeštadienį išvykoje 1:0 nuskriaudusi „Šiaulius“. Lygos lyderių Telšių „Džiugo“ ir Alytaus „Dainavos“ sąskaitoje dviem taškais daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldonis Pupkus

Aldonis Pupkus portretas
Šeiminis duetas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių