Quantcast

A lygos rungtynės tarp „Šiaulių“ ir „Kruojos“ – sutartos?

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) sąžiningo žaidimo skyrius trečiadienį gavo oficialią informaciją iš Lošimų priežiūros tarnybos (LPT) dėl įtarimą keliančių Lietuvos futbolo "SMScredit.lt A lygos" rungtynių, kuriose Šiaulių "Šiaulių" klubas priims šalies vicečempionę Pakruojo "Kruojos" vienuolikę.

Įtarimus, kad rungtynės yra galimai sutartos, kelia įtartina koeficientų kaita lažybų kontorose. Šį procesą akylai stebėjusi LPT oficialiai informavo LFF, kuri savo ruožtu skubiai ėmėsi visų priemonių, užkertant kelią galimomis manipuliacijomis rezultatais.

LFF Sąžiningo žaidimo skyrius susisiekė su klubų vadovybe, primygtinai rekomenduodama atkreipti dėmesį ir bendradarbiauti užkertat kelią rungtynių manipuliacijai. Taip pat informuoti buvo ir rungtynių teisėjai, rungtynių inspektorius, LFF Varžybų vykdymo skyrius. Futbolo klubams "Šiauliai" ir "Kruoja" pateikta privaloma rekomendacija suorganizuoti prevencinius pokalbius, informuojant apie galimas griežtas pasekmes.

Visa įtarimus kelianti informacija jau yra pateikta UEFA Integrity pareigūnams, kurie jau pradėjo tyrimą, bei tarptautiniams partneriams, vykdantiems varžybų stebėseną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių