Quantcast

Du puikius įvarčius įmušęs D. Galkevičius: prisiminiau geriausius laikus

Traumą išsigydęs ir į startinę „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos sudėtį sugrįžęs Dominykas Galkevičius devintojo A lygos turo rungtynėse įmušė du įspūdingus įvarčius ir svariausiai prisidėjo prie Kauno ekipos pergalės prieš „Palangos“ komandą 3:0.

32-ejų metų saugas po rungtynių prasitarė, kad šiose rungtynėse prisiminė geriausius savo laikus. Pirmuosius savo įvarčius šiame sezone įmušęs D. Galkevičius teigė, kad rungtynėse Klaipėdoje visa komanda atliko puikų darbą.

„Dabar jau prisiminiau geriausius laikus. Prieš rungtynes į Klaipėdą važiavome parsivežti trijų taškų ir mums tai pavyko. Vadinasi, padarėme viską, ką suplanavome, ir tai yra smagu. Eidamas žaisti visada tikiesi, kad viskas bus gerai, kad įmušime greitą įvartį. To norėjome, tam ruošėmės, bet ne visada tai pavyksta. Šį kartą viskas pavyko gerai, įmušėme du greitus įvarčius, kurie tikrai atpalaiduoja komandą ir pakeičia rungtynių eigą. Visa komanda puikiai atliko tai, ką buvome suplanavę, todėl rezultatas yra toks, koks yra“, – po rungtynių pasakojo futbolininkas.

Nors po pergalės „Kauno Žalgiris“ įsitvirtino trečiojoje turnyro lentelės pozicijoje, paklaustas ar ant bangos esančios jo komandos niekas negali sustabdyti, D. Galkevičius skambiomis frazėmis nesišvaistė.

„Ne, taip niekada negalima sakyti, nes ta banga gali labai greitai užlieti. Šiandien laimėjome, smagu, kelias valandas pasidžiaugiame ir jau žiūrime į kitas rungtynes. Sezonas yra ilgas, tad viskas prieš akis“, – pergalės itin nesureikšmino vienas iš labiausiai patyrusių komandos narių.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ žais gegužės 11 dieną Kauno NFA stadione ir susitiks su A lygos čempionės titulą ginančia Marijampolės „Sūduva“, kuriai pirmojo rato rungtynėse išvykoje nusileido 0:1.

„Tikrai laukiame rungtynių su „Sūduva“. Vis tik, tai yra namų rungtynės, į kurias atvyksta čempionai, tad norisi kuo geriau pasirodyti ir kuo geriau sužaisti“, – kalbėjo prieš savo buvusią komandą žaisiantis D. Galkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Robertas Fridrikas

Robertas Fridrikas portretas
O juk tarybiniais laikais aukščiausioje Lietuvos lygoje žaidė net penki Kauno klubai: Banga, Kelininkas, Inkaras, Atletas ir Politechnika. O vienas Kauno klubas nuo 1988 m. jau žaidė ir TSRS II lygoje - "Aukštojo olimpinio meistriškumo jaunimo mokykla". Kaunas buvo pilnas futbolo.

Petras Glodenis

Petras Glodenis portretas
Smagu, kad Kauno klubas suformuotas daugiausia iš lietuvių, randasi teečiojoje lentelės vietoje. Gal pagaliau ir Kaune atsiras normalus futbolas ir jam iš paskos - klubo fanai. Nes dabar Kaunas yra be futbolo sirgalių. Jau 11 metų, kai tik "FBK Kaunas" pasitraukė iš lygos, Kaune neliko nuolatinių sirgalių. Už "Stumbrą" sirgti kažkaip nesigauna, nes ten tik du lietuviai žaidžia.

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
Dominykas įmušė du tokius labai gražius įvarčius, vieną tolimu smūgiu iš eigos, kitą tolimu smūgiu į "devyniukę", tokie įvarčiai įmušami tik Christiano Ronaldo ar Messi, nei kiek neperdedu. Šaunuolis. Nustebęs, kad pas mus yra tokių puolėjų, su tokiu smūgiu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių