Quantcast

Debiutuoja FIFA pasaulio salės futbolo čempionato talismanas – šokantis gandras

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 21d., oficialusis „FIFA pasaulio salės futbolo čempionato 2021“ talismanas savo šokiu pavergė gerbėjų širdis ir socialinius tinklus. Vietinė šokių studija prisidėjo prie Ivartito judesių meninės choreografijos atskleidžiančios jo charakterį.

Jaunatviškas gandro entuziazmas suspindo šokio žingsniu aplankant tris miestus šeimininkus: Vilnių, Klaipėdą, Kauną, stabtelint įspūdingoje Gedimino pilyje, vaizdingame Baltijos jūros paplūdimyje ir pačioje Kauno širdyje – Nemuno upės saloje.

Ivartito yra nuoširdus ir entuziastingas čempionato talismanas skleidžiantis žinią apie turnyrą ir salės futbolą.

Draugiškas būdas leidžia jam tapti puikiu komandos žaidėju, o jo vardas, kilęs iš lietuviško žodžio „įvartis“, patvirtina greitą ir rezultatyvią salės futbolo žaidimo prigimtį. Gandras nuo 1973 m. yra laikomas Lietuvos nacionaliniu paukščiu, šalies ekologinės įvairovės ir gamtos grožio simboliu. Yra tikima, kad gandrai atneša harmoniją, laimę ir sėkmę.

„Oficialūs talismanai ypatingi tuo, kad jie sukuria emocinį ryšį su auditorija. Jaunatviškas Ivartito energingumas idealiai tinka būti šio renginio ambasadoriumi, nes jis su visais aplinkiniais dalijasi džiaugsmu ir aistra salės futbolui, – kalbėjo  FIFA rinkodaros direktorius Jean-François Pathy. – Salės futbolas yra įdomi sporto šaka, reikalaujanti greitos reakcijos ir meistriškumo ir jį žaisti bei mėgautis gali visi, todėl tikimės, kad šis talismanas paskatins bet kokio amžiaus sirgalius Lietuvoje prisijungti prie mūsų arenose kitais metais“.

Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius pritarė: „Džiaugiamės galėdami pristatyti šokį ir gerą žinią po tiek mėnesių trukusios pandemijos. Kaip matote, renginio nukėlimas į 2021 metus nereiškia, kad darbai sustojo“.

„Asmeniškai, man labai patinka talismanas! Ivartito atvyko į Lietuvą su savo ypatingu šokiu, kurį, tikimės, visi pabandys pakartoti“, – pridūrė E. Stankevičius.

Sirgaliai ir salės futbolo mėgėjai iš viso pasaulio kviečiami priimti iššūkį ir išbandyti Ivartito šokio judesius.

„FIFA pasaulio salės futbolo čempionatas2021“ Lietuvoje  vyks rugsėjo 12 – spalio 3 dienomis. Daugiau informacijos galite rasti FIFA internetinėje svetainėje: FIFA.com/futsalworldcup.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Jopšikmat! Kur toliau galima nusiristi,bet pasirodo galima!Šviniau, baikit niekintis, su gaidžiais!yra kaip yra, bet apsigaidinti ant viso pasaulio organizacijai įprasta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių