Quantcast

D. Šešplaukis: pasitaisiau, pramušiau ir štai – įvartis gražuolis

  • Teksto dydis:

Rungtynėse su „Panevėžio“ komanda po keitimo dar pirmojo kėlinio metu į aikštę žengęs futbolininkas Deividas Šešplaukis apie save vėl priminė A lygos gerbėjams.

Prieš keletą metų A lygoje „Šiaulių“ gretose puikų sezoną turėjęs saugas jau per pridėtą pirmojo kėlinio laiką pelnė puikų įvartį ir išvedė „Kauno Žalgirio“ komandą į priekį.

Pats 21-erių metų D. Šešplaukis po rungtynių teigė, kad pergalingai 2:0 pasibaigusios rungtynės komandai buvo geros bei pripažino, kad žaidimą palengvino varžovų užsidirbta raudona kortelė.

„Rungtynės neblogos, žaidėme visai gerai ir turėjome daug progų. Kai varžovai gavo raudoną kortelę, mums pasidarė lengviau žaisti ir pradėjome laikyti kamuolį. Pertraukos metu treneris sakė, kad reikia nusiraminti, o vėliau pelnėme ir antrą įvartį“, - zalgiris.lt teigė pernai „Pakruojo“ komandoje žaidęs saugas.

34-ąją susitikimo minutę Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės narys žengė į aikštę ir pakeitė traumą patyrusį krašto gynėją Egidijų Vaitkūną, o jau po kiek daugiau nei dešimties minučių, per pridėtą kėlinio laiką, išvedė savo komandą į priekį.

„Treneris tiesiog pasakė, kad eičiau greitai apšilti ir eisiu į aikštę. Išėjau ir žaidžiau taip, kaip moku geriausiai. Danielis prasmūgiavo, nuo „Panevėžio“ gynėjo kamuolys atšoko man, pasitaisiau, pramušiau ir štai - įvartis gražuolis“, - šypsodamasis po rungtynių mintimis apie įvartį dalinosi futbolininkas.

Sėkminga rungtynių pabaiga džiaugėsi ir vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas.

„Visos pergalės nėra lengvos, bet kuo jos sunkesnės, tuo jos saldesnės. Sveikinu savo komandą su darbinga pergale ir labai džiaugiuosi, kad išlaikėme vartus sausus. Šita pergalė buvo labai svarbi visomis prasmėmis ir manau, kad tai bus geras impulsas kitoms čempionato rungtynėms“, - po rungtynių pasakojo komandos strategas.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai balandžio 6 dieną žais su Kauno „Stumbro“ komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių