Quantcast

„Banga“ ir „Džiugas“ pasidalino po tašką

  • Teksto dydis:

Benas Anisas pelnė įvartį į savo buvusios komandos vartus, tačiau to nepakako, kad jo atstovaujama Gargždų „Banga“ „Optibet A lygos“ 12-ajame ture nugalėtų Telšių „Džiugo“ futbolininkus. Kovingas mačas Telšiuose baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:1).

Po tokios mačo pabaigos „Džiugas“ ir toliau lieka šeštoje vietoje, tuo tarpu „Banga“ rikiuojasi laipteliu žemiau – septinta.

Rungtynės prasidėjo apylygiai, žaidimas daugiausiai sukosi aikštės viduryje, tačiau „Banga“ pamažu perėmė teritorinę persvarą į savo rankas ir galų gale buvo už tai apdovanoti.

Ernestas Stočkūnas atliko smūgį į vartus, Povilas Survila jį atrėmė, tačiau kamuolį prieš save. Visai netoli buvęs Benas Anisas to ir laukė ir, nieko nelaukęs, nukreipė atšokusį kamuolį į tuščius vartus ir taip pelnė savo pirmą įvartį aukščiausiame šalies futbolo divizione.

Įdomu tai, kad B. Anisas nuskriaudė buvusią savo komandą – „Džiugo“ marškinėlius saugas vilkėjo 2018-aisiais, tada komandai dar žaidžiant Pirmoje lygoje.

Netrukus žaidimas tapo dar labai atviras – E. Stočkūnas sudrebino šeimininkų vartų skersinį, o kitoje aikštės pusėje kelis tolimus smūgius atliko Leonardo Ribeiro.

Po pertraukos žaidimas ir toliau vyko abiejose aikštės pusėse, ryškesnės persvaros neturėjo nė viena komanda. Telšiškiai buvo užkūrę ne vieną gaisrą, tačiau svečiai sėkmingai gynėsi ir jau atrodė, kad artėja prie pergalės.

Tačiau paskutinėmis mačo minutėmis tos viltys dužo į šipulius – Nasko Milevas atliko klastingą perdavimą–smūgį į vartų pusę, Ignas Driomovas bulgaro bandymo neatmušė, tad kamuolys galų gale įskriejo į tinklą, taip sukeldamas šeimininkų sirgalių džiaugsmą ir išplėšdamas Mariaus Šlutos kariaunai tašką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių