Quantcast

Atsigavęs Ch. Eriksenas dėkoja žmonėms už palaikymą: tai daug reiškia ir man, ir mano šeimai

  • Teksto dydis:

Danijos rinktinės futbolininkas Christianas Eriksenas, staiga susmukęs per Europos futbolo čempionato rungtynes tarp Danijos ir Suomijos rinktinių, pranešė apie savo sveikatos būklę socialiniuose tinkluose – sportininkas teigia, kad jau jaučiasi puikiai bei yra atsigavęs.

Futbolininkas pasidalijo nuotrauka, kurios apraše ne tik dėkojo visiems jį ir jo šeimą palikiusiems futbolo gerbėjams, bet ir siuntė linkėjimus savo rinktinės draugams.

„Sveiki visi. Ačiū labai už jūsų mielus bei nuostabius linkėjimus ir žinutes iš viso pasaulio. Man ir mano šeimai tai labai daug reiškia. Atsižvelgiant į aplinkybes, man viskas gerai. Dar liko pasidaryti tyrimus ligoninėje, bet jaučiuosi gerai. Dabar palaikysiu Danijos rinktinės vaikinus kituose mačuose. Žaiskite už visą Daniją!“, – linkėjo Ch. Eriksenas.

Primename, kad Milano „Inter“ žvaigždė staiga sukniubo B grupės rungtynių su Suomijos komanda 43-iąją minutę. Į aikštę suskubę medikai puolė gaivinti žaidėją ir darė jam širdies masažą, o vėliau panaudojo ir defibriliatorių.

Sportininkas iš aikštės buvo išneštas maždaug po 15 minučių ir skubiai nugabentas į ligoninę.

Dėl šio incidento rungtynės buvo sustabdytos beveik dviem valandoms. Vėliau atnaujintas rungtynes rezultatu 1:0 laimėjo Suomija.

Danijos komandos žaidėjams buvo suteikta galimybė tęsti žaidimą arba jį atidėti, o sekmadienį vyriausiasis treneris Kasperas Hjulmandas teigė besigailintis dėl sprendimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių