Quantcast

Ačiū, Linai: šeštadienį į Dariaus ir Girėno stadioną sugrįš L. Pilibaitis

  • Teksto dydis:

Gegužės 20 dieną „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo laukia dar vienerios Lietuvos čempionato namų rungtynės atnaujintame Dariaus ir Girėno stadione –  į Kauną atvyks į stipriausią šalies lygą po metų pertraukos su trenksmu sugrįžusi Alytaus „Dainavos“ ekipa.

Šį kartą rungtynės turės ypatingą akcentą, kadangi į Kauną grįš ilgametis „Kauno Žalgirio“ komandos kapitonas Linas Pilibaitis – rungtynėse rezultatyviausias visų laikų klubo futbolininkas bus pagerbtas už nuopelnus Kauno futbolui ir visus Kauno mieste praleistus metus.

2018-aisiais prie „Kauno Žalgirio“ prisijungęs futbolininkas per penkerius metus su komanda dukart pasidabino Lietuvos čempionato bronzos medaliais, o praėjusiame sezone tapo šalies vicečempionu.

Dar didesnių pergalių per savo karjerą L.Pilibaitis pasiekė su dabar jau neegzistuojančiu FBK „Kauno“ klubu.

„Linas Kauno futbolo gerbėjams turėtų kelti tik pačius geriausius prisiminimus, mūsų klube jis taip pat paliko ryškų pėdsaką, todėl labai norime deramai atiduoti jam pagarbą ir pakviesti futbolo mylėtojus Dariaus ir Girėno stadione padėkoti šiam žaidėjui už Kaune praleistus metus“, – sakė „Kauno Žalgirio“ prezidentas Mantas Kalnietis.

Rungtynės šeštadienį prasidės 17.00 val., o žiūrovai į stadiono erdves patekti galės likus valandai iki rungtynių pradžios.

Rungtynių dieną likus valandai iki rungtynių pradžios bilietus bus galima įsigyti ir Dariaus ir Girėno stadiono kasose. Tiesa, atsiskaityti galima tik grynaisiais pinigais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas  portretas
Ačiū

fanas

fanas portretas
su nuolaida 5,6, be nuolaidos nuo 7 eur

Jonas

Jonas portretas
Koki bilieto kaina?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių