Quantcast

„Šok su manimi“ projektą paliko krepšininko Mato Niparavičiaus pora

Jau šį šeštadienį, spalio 20-ąją, 19.00 val. tiesiogiai per TV3 transliuojamo šokių projekto „Šok su manimi“ parketas liepsnos aistra ir spalvomis – čia vyks kuo tikriausias sambos karnavalas.

Kol visos poros repetuoja bendrą šokį, projekto naujokai – Panevėžio pataisos namų direktorius Edvardas Norvaišas ir profesionali šokėja Rusnė Glinskytė gludina lėto valso žingsnius. Paklaustas, kaip jaučiasi prieš savo debiutą ant „Šok su manimi“ parketo, E. Norvaišas atviras: „Labai blogai. Baisu, išgyvenu.“

Tiesa, TV3 šokių projekto dalyvis tikina, kad mažiausiai jaudinasi dėl to, ką kas pasakys ar pakomentuos: „Į komentarus nereaguoju, tačiau einu į sritį, kurios neišmanau, kur niekada nesu nieko daręs. Jei šokęs būčiau kokius 5–7 metus, drąsiai galėčiau sakyti, jog žinau, kur einu. Šiuo atveju turėjau vos porą mėnesių, todėl ši avantiūra kelia baimę.“

Iki šiol ant pramoginių šokių parketo nestovėjęs Edvardas, nors ir jaudinasi dėl debiuto, savo partnerei R. Glinskytei negaili komplimentų: „Ji – graži, jauna, išmano ką daro. Šį šeštadienį būsime išskirtiniai – šoksime lėtą valsą. Man tai vienas gražiausių šokių.“

Paklaustas, ar prisijaukino ne tik klasikinius, bet ir aistringus Lotynų Amerikos šokius, E. Norvaišas prisipažįsta: „Dar neatradau savo šokio, bet esu lankstus – jei man patinka, galiu padaryti bet ką.“

Edvardas ir Rusnė, kaip ir kitos „Šok su manimi“ naujokų poros, laikosi nerašytos taisyklės – atsisako neliečiamybės savo debiutinėje laidoje: „Esu žemaitis ir dar Ožiaragis. Manau, viskas tuo pasakyta!“

Be debiutantų poros, TV3 eteryje savo talentą ir charizmą demonstruos dar devynios poros: Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Asta Pilypaitė, Ligitas Bernatavičius, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Jonas Nainys-Jovanis ir Justė Žemaitytė, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė.

Garbingas teisėjų vietas užims baletmeisteris Jurijus Smoriginas, žavingoji sportinių šokių legenda – Jūratė Norvaišienė, aštrialiežuvis TV3 laidų vedėjas Algis Ramanauskas ir dainininkas Donatas Montvydas.

Beje, šį šeštadienį „Šok su manimi“ porų laukia didelis išbandymas: projekto žvaigždėms teks laikyti pirmąjį egzaminą.

Pildomi rezultatai 22.20

Bendra lentelė

1. Jonas Nainys-Jovanis ir Justė Žemaitytė

2. Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė

3. Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

4. Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas

5. Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius

6. Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė

7. Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė

8. Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis

 

Ant parketo pirmieji pasirodė Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius. Sulaukę daugybės priekaištų iš komisijos dėl aprangos, sulaukė žiūrovų palaikymo. Pora sulaukė daugiau nei 8490 žiūrovų balsų.

Juozo Butnoriaus ir Katerinos Voropaj pora taip pat nesublizgėjo pasipuošusi indėniškais rūbais. Šokėjų pora pagal žiūrovų balsų skaičių - antra.

Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė nesužavėjo komisijos Charlie Chaplino stiliaus šokio improvizacija, tačiau sprendžiant iš publikos aplodismentų, ši liko patenkinta pasirodymu.

Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis sukėlė žiūrovų ir komisijos nuostabą, sugretinę lietuviškas kankles ir Lotynų sambos ritmus.

Donatas Montvydas Mildos Štakėnaitės ir Deivido Meškausko poros pasirodymą pavadino „kietu“. Jurijus Smoriginas sukritikavo Mildos kūno formas, esą sambos šokiai - ne anoreksikėms.

Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė pasirinkę Celine Dion „I'm alive“ muzikinį kūrinį sužavėjo kandųjį Jurijų Smoriginą: „Pagaliau į studiją atėjo samba!“. Jo nuomone, ši pora yra viena talentingiausių Lietuvoje. Sportinių šokių legendai Jūratei Norvaišienei pritrūko judesių minkštumo.

Jovani ir Justė Žemaitytė parketą sudrebino Beyonce „I'm a single lady“ hitu. Radijo laidų vedėjas įsispraudęs į juodas blizgančias trumpikes patapo moterimi. Vaikinui šokti nesutrukdė net juodi aukštakulniai.

Ignės Rėklaitytės ir krepšininko Mato Niparavičiaus šokis komisijos teigimu, buvo vienas prasčiausių.

Charizmatiškasis Vytautas Šapranauskas atkreipė dėmesį, kad šokėjai, kur kas labiau atsipalaidavę per egzaminą, nei šokdami pagrindinius savo šokius.

Milda Štakėnaitė išjudino visą šokėjų kompaniją, įžūliai mesdama egzamino kortelę. Jai šokti nepadėjo Deividas Meškauskas, nes išvyko į žavingosios Karinos Jeremian vestuves.

Jovani pakerėjo Jurijų Smoriginą savo šokio judesiais, kuris strimgalviais nulėkė ant parketo pas jį. Komisijos pirmininko pavyzdžiu pasekė ir likusi komisija bei Jurgita Jurkutė su Vytautu Šapranausku. Publikos ovacijos ir garsūs šuksniai palydėjo Jovani ir Justės Žemaitytės poros pasirodymą.

Atnaujinta 22.30

Sambos karnavalas „Šok su manimi“ projekte buvo lemiamas krepšininko Mato Niparavičiaus ir Ignės Rėklaitytės porai - šis vakaras jiems paskutinis.

Kvietimus į „Šok su manimi“ filmavimą laimėjo

3706304*956

3706903*600

3706470*866

Televizorių laimėjo

3706071*815


Šiame straipsnyje: šokių projektasŠok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Burbulas

Burbulas portretas
Tik sokt ir sugebam daugiau nieko

gera

gera portretas
Jurijau kas tau ant galvos )))))))))

gera

gera  portretas
Šaprai pls nu paklausk kas Juročkai ant galvos (kas galvoje mes žinome)))))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių