Quantcast

Prezidentė teisėjus paragino „vadovautis ne tik įstatymo raide“

Priėmusi teisėjų priesaikas, Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį paragino teisėjus vadovautis ne tik įstatymo raide, bet ir jo dvasia.

„Teisėjo darbas trunka 24 valandas per dieną, septynias dienas per savaitę. Jūs turite tapti teisingumo pavyzdžiu kiekvienam žmogui“, - po teisėjų priesaikos išplatintame pranešime spaudai sakė prezidentė.

„Linkiu vadovautis ne tik įstatymo raide, bet ir jo dvasia. Nepamirškite, kad įstatymai kuriami žmogui. Pirmiausia matykite žmogų, kurį jums reikia apginti, o kartu su juo jūs ginate ir valstybę“, - kalbėjo šalies vadovė.

Pagal prezidentės dekretus, Anykščių rajono apylinkės teismo teisėja paskirta Jolanta Gasparavičienė, o Šiaulių rajono apylinkės teismo teisėju - Marius Steponaitis.


Šiame straipsnyje: teisėjaiteismai

NAUJAUSI KOMENTARAI

oooo

oooo portretas
ka nera ce teisengumo toi letuvoi neks ce nevigo teismu srendimu nedgi teisejai,ka ce dar kalbeti .

Minavotojas

Minavotojas portretas
Minavoju, kadm teisėjuka buvo išvadinti banditais ir pedofilų klanu...i nieka..tie tėp ir nepriištaruja, a vadintojai ėrgi tipat vaikšta galvs užrietė

Grybauskaite

Grybauskaite portretas
„Teisėjo darbas trunka 24 valandas per dieną, septynias dienas per savaitę. Jūs turite tapti teisingumo pavyzdžiu kiekvienam žmogui“, - po teisėjų priesaikos išplatintame pranešime spaudai sakė prezidentė.,,,////dddddddtikriausiai taip pasakius venckiene mate vizijose
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių