Quantcast

Liberalų sąjūdis su liberalcentristais ir A.Valinsko partija nesijungs

Liberalų sąjūdžio atstovai regionuose teigia nenorintys jungtis su Liberalų ir centro sąjunga (LiCS), kurios gretas jau įsipareigojo papildyti Tautos prisikėlimo partija.

Anot partijos pranešimo, Liberalų sąjūdžio miestų ir rajonų lyderiai, aptarę partijos dalyvavimą po metų vyksiančiuose Seimo rinkimuose, nusprendė, kad jungtis ar eiti į koalicinius sąrašus su LiCS ir naikinama Tautos prisikėlimo partija (TPP) neverta.

Tokį jų sprendimą pasveikino partijos pirmininkas Eligijus Masiulis: „Linkime sėkmės savo kolegoms ir tikimės kartu su jais įgyvendinti liberalias reformas ateityje“.

Spalio 15-16 dienomis vyksiančiame partijos suvažiavime liberalai ketina rinkti partijos pirmininką.

Ketvirtadienį LiCS ir TPP lyderiai Algis Čaplikas ir Arūnas Valinskas pasirašė politinę deklaraciją dėl partijų jungimosi. Naujoji partija, kuri vadinsis LiCS, sieks įgyvendinti Trečiojo kelio idėją.

Tikimasi, kad partijų jungimosi procedūros bus baigtos iki Naujųjų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PN

PN portretas
Nuolaidos net iki –60% !!! Pagauknuolaida.lt - grožio paslaugos, dovanos ir prekės kiekvienam, pramogos turiningam Tavo laisvalaikiui! Nepraleisk progos kiekvieną dieną gaudyti puikius pasiūlymus perpus pigiau! Pagauknuolaida.lt

O kodėl

O kodėl portretas
tikrai be reikalo nesijungsit, tapsit galingais

rj

rj  portretas
kas tas PN.ar vel kazkoks sukcius kvailiu iesko nes su situo savo pasiulimu lenda i visas rubrikas kurios jam visai ne i tema
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių