Quantcast

L. Andrikienė: dėl posto turėtų vykti atvira kova, o ne po kilimu

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininke panorusi tapti europarlamentarė Laima Andrikienė teigia kandidatuojanti į šį postą, kad partijos kolegos turėtų iš ko rinktis. Konservatorė aiškina norinti, kad dėl posto vyktų atvira kova, o ne kautynės po kilimu, rašo portalas 15min.lt.

L.Andrikienė pripažino, kad partijai reikia atsisakyti vis dar pasitaikančio provincialumo blogąja prasme, siauro, riboto požiūrio į kai kuriuos gyvenimo reiškinius ir tendencijas.

Paklausta, kodėl nusprendė siekti šio posto, ar tenkina tai, kaip dabar partijai vadovauja A.Kubilius, L. Andrikienė atsakė: " Andrius Kubilius yra ir charizmatiškas, ir nuoseklus, ir patikimas. Tačiau neišvengiamai visiems lyderiams ateina laikas, kai reikia keistis arba būsi pakeistas.

V.Lansbergis partijai vadovavo dešimt metų, A.Kubilius – taip pat. Jo vadovavimo stilius visiems mums puikiai žinomas. Žinome ir tai, kaip sunku jam buvo vienu metu vadovauti ir partijai, ir Vyriausybei, ypatingai tomis sąlygomis, kuriomis jam teko dirbti.

Labiausiai norėjau ir siekiu išvengti situacijos partijoje, kai renkamas vienas iš vieno – partijos nariai turi turėti pasirinkimo galimybę".

Pasak L. Andrikienės, jei ji būtų išrinkta, kolegoms siūlytų partijos atsinaujinimo ir modernizavimo darbotvarkę. „Ji mūsų partijai gyvybiškai reikalinga, jei norime būti konkurencinga politine jėga. Tai būtų dvejų artimiausių metų darbas, iki kito partijos suvažiavimo“, - 15min.lt teigė europarlamentarė



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
seniems zmonems kazkaip netinka zodis ''modernizavimas''...gal jau anuku auklejimu reiketu pasirupint....

Narys

Narys portretas
Po kilimu viskas jau senai surikiuota, vyks tik imitacija, kaip visada.Andrius ir Irena eis į Briuselį, o Vytautas ir Laima pareis į Vilnių.

Kubilius

Kubilius portretas
Baisu buvo vakar klausytis KUBILIAUS kalbos seime, kur jis "kritikuoja" naujos Vyriausybės darbą - tiek pykčio, pavydo, pagiežos seniai teko girdėti. KUBILIUS nemoka pralaimėti - nesimpatiškas, necharizmatiškas, piktas, kuriam eiliniai žmonės - nulis NEUŽLEIS SAVO VIETOS BENT PARTIJOJE niekam. T S - partija be ateities, be pokyčių, laikosi TIK iš tradicijos - pagyvenę žmonės balsuoja už T S tik jausdani seną dėkingumą Landsbergiui už atgautą Nepriklausomybę.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių