Quantcast

Konservatoriai tvirtins kandidatus pakartotiniuose Seimo rinkimuose

Opozicinė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partija šeštadienį tvirtins kandidatus pakartotiniuose Seimo rinkimuose ir aptars buvusių rinkimų rezultatus.

Ukmergės vienmandatėje rinkimų apygardoje ketinama kelti medikės Janinos Galiauskienės kandidatūrą, Biržų-Kupiškio - buvusio socialinės apsaugos ir darbo viceministro Daliaus Bitaičio, Zarasų-Visagino - energetiko Juozo Stanėno.

Pernai spalį Zarasų-Visagino apygardoje TS-LKD kėlė Seimo nario Roko Žilinsko kandidatūrą. Tuomet jis liko šeštas, surinkęs apie 5 proc. balsų.

Pakartotiniai Seimo rinkimai Biržų- Kupiškio ir Zarasų-Visagino apygardose rengiami dėl pažeidimų panaikinus spalio mėnesį vykusių rinkimų rezultatus. Nauji rinkimai Ukmergėje rengiami lapkritį mirus čia išrinktam „tvarkiečiui“ Juliui Veselkai.

Trijų Seimo narių rinkimai minėtose apygardose vyks kovo 3 dieną.

Per spalį vykusius parlamento rinkimus buvusi valdančioji TS-LKD gavo 15 proc. rinkėjų balsų ir turi 33 atstovus Seime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaizgantas

vaizgantas portretas
sunkindamas lietuvos zmoniu gyvenima,taupydamas kitu saskaita,sugalvodamanaujus nepakeliamus mokescius,mazindamas atlygius ir pensijas ieisi i istorija-kaip -cinizmo fenomenas, sukures gerbuvi pataikunu saikai

ftfgh

ftfgh portretas
Durniu laivas neskenda.

pilietis

pilietis portretas
Tiesiog įdomu, ką jie dar gali kandidatuoti ir kas už juos balsuos? Tiesa, megztų berėčių dar liko. Bet jų jau gali neužtekti... Bet, pažiūrėkit į veido išraišką - kaip dar norisi...Dar nedasmaugė Tautos.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių