Quantcast

D.Kedžio pusbrolis: Rusijoje jis galėjo turėti ryšių (papildyta)

Uostamiestyje gyvenantys D.Kedžio artimieji vis tik svarsto, ar jis negalėjo bandyti slėptis Rusijoje.

„Penkis metus mes su juo važinėjome į Rusiją uždarbiauti. Veždavome kailiukus. Būdavo, kad Maskvos centre eidavome išsikeisti pinigų. Tuo metu kišenėje turėdavome kone 50 tūkstančiųū dolerių, tais laikaisi tai keli milijonai rublių susidarydavo.

Jis nebijojo, nors žinojo, kad gali už bet kurio kampo gauti per galvą ir visko netekti. Ten rizika buvo didžiulė. Jis buvo prie to pripratęs. Gal jis ir pasislėpė Rusijoje, jis ten viską žino. Dabar juk keliai atviri, važiuok kur nori“, - pasakojo Klaipėdoje gyvenantis D.Kedžio pusbrolis Audrius.

Tačiau vyras abejoja, ar pusbrolis spėjo pasislėpti užsienyje.

„Gal jis kur nors Lietuvoje tūno. Tiesą sakant, aš su juo senokai bendravau. Gal žmogus ir pasikeisti galėjo. Penkis metus jo nesu matęs. Anksčiau, kai buvo gyvas senelis, visa giminė suvažiuodavome. Senelis turėjo namą su dideliu kiemu. Ten visa giminė iš visos Lietuvos susirinkdavome, susėsdavome. Kai senelis mirė, namą pardavė, nebesusieiname“, - tikino klaipėdietis.

Vyras pastebėjo, kad iš senų laikų D.Kedys galėjo išsaugoti ryšius Rusijoje.

Papildyta: D.Kedžio mama Laima Kedienė abejoja, kad sūnus galėtų slapstytis užsienyje.

‚Jis nebeturėjo pinigų. Yra man sakęs, kad prasiskolino dėl tų diskelių platinimo. Jis visus pinigus išleido siekdamas kuo plačiau paviešinti dukros istoriją“, -  tikino D.Kedžio mama.

L.Kedienė tvirtina, kad kažin, ar sūnui galėjo kas talkinti ir padėti slapstytis.

„Kiek tos mūsų giminės telikę. O draugų daug jis tikrai neturėjo. Tų pavardes, kurias žinojau, teisėsaugai perdaviau“, - tikino moteris.

L.Kedienė tvirtino, kad sūnus galėjo tapti pedofilų klano auka.

„Paskutiniu metu jis sakė, kad jį neva seka. Kas galėtų patikėti. Tačiau tik po įvykių prisiminiau, jog išvažiavęs pajūrį tvirtino, kad pastebėjo įtartinus automobilius. Minėjo pastebėjęs mašinas Palangoje, Juodkrantėje. Kas ten gali žinoti kaip buvo. Tačiau paskutiniu metu prie namų pastebėjęs ilgais stoviniuojantį automobilį jis  nuėjo aiškintis. Atidaręs dureles jis mašinoje kelias valandas sėdėjusio vyro paklausė, ko jis čia laukia. Nežinau, kas tai galėjo būti“, -  sakė moteris. 


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių