Quantcast

Darbo partijos suvažiavime – jungtuvių pasiūlymas

Šeštadienį Vilniuje Darbo partijos nariai susirinko į dešimtą suvažiavimą, kurio metu buvo minimas partijos penkerių metų gimtadienis.

Darbo partijos vadovas Viktoras Uspaskichas atkreipė dėmesį, kad partiją pastaruoju metu lydi skaičius 10. Rugsėjo 10 dieną ji ištraukė 10-ą kandidatų sąrašo numerį. Dešimtą mėnesį vykusiuose Seimo rinkimuose laimėjo 10 vietų, o partijos suvažiavimas taip pat yra dešimtas

Pasveikinti Darbo partijos atvyko daugelio parlamentinių partijų atstovai. Nebuvo tik Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų ir Tautos prisikėlimo partijos narių. Salėje sėdėjo

Naujosios sąjungos lyderis Artūras Paulauskas, Valstiečių liaudininkų sąjungos vadovė Kazimira Prunskienė, Seimo vicepirmininkas liberalcentristas Algis Čaplikas, krašto apsaugos ministras socialdemokratas Juozas Olekas, partijos „Tvarka ir teisingumas" pirmininko pavaduotojas  Valentinas Mazuronis, Liberalų sąjūdžio pirmininko pavaduotojas Arūnas Štaras.

 „Tvarkos ir teisingumo" pirmininko pavaduotojas V.Mazuronis užsiminė apie galimybę jungtis dviem politinėms jėgoms. „Šūkis „Darbas, tvarka ir teisingumas" gerai skambėtų", - svarstė V.Mazuronis, o jam plojimais pritarė nemažai Darbo partijos atstovų.

Suvažiavimas vykstas „Utenos" pramogų arenoje. Joje nuo pat ryto buvo padengti stalai, ant kurių sukrautos vaišės.

Darbo partija buvo įkurta 2003 metų spalio 18 dieną.


Šiame straipsnyje: Darbo partijasuvažiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių