Quantcast

Buvęs ministras R.Šukys gali tapti Seimo kontrolierium

Valdančioji koalicija apsisprendė dėl Seimo kontrolierių. Į laisvą žmogaus teisių gynėjo bei kovotojo su biurokratais kėdę pretenduoja ir buvęs sveikatos apsaugos ministras Raimondas Šukys.

Dar iki Velykų valdantieji planuoja paskirti naują Seimo kontrolierių įstaigos vadovą.

Jau apsispręsta, kad šią kėdę užims dabartinis Seimo kontrolierius 61 metų Augustinas Normantas. Jis pakeis 14 metų šiame poste dirbantį 69-erių Romą Valentukevičių, jo kadencija baigėsi vasario viduryje.

Tuo metu į liekančią laisvą A.Normanto vietą greičiausiai bus siūlomas buvusios Vyriausybės sveikatos apsaugos apsaugos ministras, dabartinis teisingumo ministro patarėjas Raimondas Šukys.

„Kol kas jokių komentarų šia tema teikti nenorėčiau“, - sakė R.Šukys.

Seimo kontrolierius, kurių pagal įstatymą yra du, penkerių metų kadencijai parlamento pirmininko teikimu skiria Seimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rimas

rimas portretas
ka jis gali kontriuoliuoti kelis kartus buvo ministru nieko gero nenuveike jau neturit ka rinkti tai is tu paciu nesvarbu kad nieko gero

valdas

valdas portretas
tai vienas is tu doresniu politiku kurio munduras yra svarus nenorekit kad is karto sistema pradetu veikti pvz.obuolius nuo obels valgome kada jie prinoksta o ne tada kai obelys zydi.Negirdet buvo kad jis girtas slitinejo ,nei gitas vairavonei kontrobandom vadovavo kaip daugelis kitu politiku.

solistas

solistas portretas
man atrodo kazkur yra pasleptu negeroviu juk negali visom partijoms buti geras tinkamas arba jis labai gudriai dirba ir vasam ir nasam
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių