Quantcast

A. Butkevičius rado išeitį: atostogų į Gran Kanariją vyks per Helsinkį

Premjeras Algirdas Butkevičius, kurio planus ketvirtadienį sujaukė sugedęs Vokietijos skrydžių bendrovės „Lufthansa“ lėktuvas, atostogauti į Gran Kanariją vyks per Helsinkį, Briuselį ir Frankfurtą prie Maino.

Premjero atstovė spaudai Evelina Butkutė Lazdauskienė pranešė, kad pavyko gauti bilietus ketvirtadienio vakarui iš Vilniaus į Helsinkį, iš kur premjeras skris į Briuselį, po to - automobiliu į Frankfurtą, o penktadienį 5 val. ryto skris į Gran Kanariją.

Vilniaus oro uosto komunikacijos vadovė Gabrielė Vasiliauskaitė sakė, jog „Lufthansa“ skrydis ketvirtadienį po pietų atšauktas ne dėl oro bendrovės darbuotojų streiko, o dėl lėktuvo gedimo.

„Lufthansa“ išvykimo skrydis į Frankfurtą atšauktas dėl techninių priežasčių. Lėktuvas oro uoste buvo nuo trečiadienio, kurį laiką buvo bandoma pašalinti technines kliūtis, bet, matyt, nepavyko sutvarkyti, todėl skrydis visiškai atšauktas. Tuo tarpu skrydis iš Frankfurto į Vilnių neįvyko dėl bendrovės darbuotojų streiko", - sakė Vilniaus oro uosto atstovė.

Ji sakė negalinti pasakyti, kaip keleiviams bus kompensuojami nuostoliai - esą dėl to reikėtų kreiptis „Lufthansa“ atstovų Vilniaus oro uoste bendrovės „Litcargus“.

„Sėdžiu oro uoste ir laukiu. Buvome susėdę į lėktuvą ir po to išlipome. Mums pasakė, kad dėl techninių problemų atidedamas skrydis“, - sakė A.Butkevičius po to, kai apie 15 val. buvo atidėtas bendrovės skrydis iš Vilniaus į Frankfurtą prie Maino.

Premjeras teigė nežinojęs, kad skrydis atidėtas dėl „Lufthansa“ darbuotojų streiko.

„Manau, jog streikuotojai turėtų galvoti apie vidinius skrydžius, o ne apie tarptautinius - jie turėtų būti aprūpinti lėktuvais“, - teigė A.Butkevičius, paprašytas pakomentuoti tokius oro bendrovės darbuotojų veiksmus.

Skrydis Vilnius-Frankfurtas turėjo įvykti 14.50 val., tačiau jis atšauktas, skelbia Vilniaus oro uostas.

Paminėjęs šimtą Vyriausybės darbo dienų A.Butkevičius su žmona ketvirtadienį planavo išvykti savaitės atostogų. Premjeras savaitę ilsėsis Ispanijai priklausančioje Gran Kanarijos saloje, pranešė Ministro pirmininko tarnyba.

Vyriausybės vadovas atostogaus iki kovo 29 dienos. Atostogų metu jį pavaduos finansų ministras Rimantas Šadžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aurimas

aurimas portretas
neistirps,ta politine prostitute.palauks...

JUurga

JUurga portretas
Persidirbo, nes jo sudarytos komisijos miegojo, o jis pervargo vis kartodamas, kad bus sudaryta komisija ir už jį bus nuspręsta. Tegul pašildo savo kaulelius.Gi Lietuvoj vis tiek nėra ką veikti.

arte

arte portretas
aš irgi noriu į grankanariją, Ale matyt dar neužsidirbau. Va kai pakels minimumą bent iki kokių 5000 lt. ir dar komunalinius sumažins, tai tuomet tikrai lėksiu :))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių