Quantcast

A.Gelūnas nebelaukiamas Izraelyje dėl Holokausto tyrimų

Atšauktas kvietimas Lietuvos kultūros ministrui Arūnui Gelūnui ir Lietuvos ambasadoriui Izraelyje Dariui Degučiui dalyvauti konferencijoje apie Lietuvos žydų naikinimą, rašo haaretz.com.

Teigiama, kad Lietuvos atstovai konferencijoje nepageidaujami dėl Lietuvos noro, jog Izraelis tirtų holokaustą išgyvenusių asmenų istorijas dėl galimų jų karo nusikaltimų.

Konferencija vyks kitą savaitę Jeruzalėje. Lietuvos žydų asociacijos Izraelyje vadovas Josephas Melamedas grasino, kad boikotuos renginį, jei jame dalyvaus atstovai iš Lietuvos.

Atšaukus Lietuvos politikų kvietimus, jis teigia dalyvausiantis renginyje. Lietuvos valdžia J.Melamedą apkaltino devynių lietuvių šmeižimu, kurie buvo nužudyti sovietų dėl bendradarbiavimo su naciais.


Šiame straipsnyje: žydaiholokaustas

NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
Tegu dega zydu kiaules pragare ir ju saliai prakeikimas! Kiek jie Lietuviu kankino ir

Aha

Aha portretas
Gal reiktų nutraukti su Izraeliu diplomatinius santykius?Jie neišduoda kitoms tautoms teisti žudikų,nes jų tokie įstatymai,mat.

PAN MIELIJAN

PAN MIELIJAN portretas
dabar pasikars sitas amzinai issigandes p[an gieliun. Juk jis taip stengiasi del visu, tik ne del lietuviu. O mazumos jam parodo uodega. KAIP BAISU BUS PANUI
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių