Quantcast

Mino privalo visada būti bent šiek tiek įsimylėjęs

Dainininkas, dėstytojas Mindaugas Mickevičius-Mino, kuris pademonstruos,kaip pasigaminti tikrą itališką delikatesą – Taljetelle su vytintu kumpiu ir atskleis keletą savo kūrybinių paslapčių.

Virėjo padėjėjo duonos ragavęs Italijoje, vyras puikiai tvarkysis su maisto gamyba, tačiau vienintelis dalykas, kuris užklius Astai Stašaitytei - Masalskienei – druskos perteklius.  Laidos vedėja pastebės - Mino yra akivaizdžiai įsimylėjęs, nes beria tiek daug druskos į puodą. Mino neneigs:„Tokias romantiškas dainas kuriu, taigi privalau būti šiek tiek įsimylėjęs. Manau, kad artistas negali būti neįsimylėjęs, nes kūryba taps pernelyg buitinė“.

Tačiau A. Stašaitytė – Masalskienė nesutiks su Mino argumentu: „ Ne, geriausi kūriniai gimtų, jeigu tave nuolat mestų ir tu kankintumeisi. Žinoma, kaip žmogui, aš tau to nelinkiu, bet kaip kūrėjui – taip“, - juokavo laidos vedėja. Mino  užsimins, kad skyrybos per brangiai kainuoja, todėl šis pasiūlymas jam neatrodo tinkamas.

Kodėl Mino per paskaitas liepia dainuoti savo studentams ir kaip dainavimas jam padėjo pakilti karjeros laiptais Italijoje – jau šį sekmadienį 10 val. per BTV.

 


Šiame straipsnyje: Minomeilėreceptas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių