Quantcast

Žemės drebėjimo Turkijoje ir Sirijoje aukų skaičius viršijo 20 000

  • Teksto dydis:

Turkiją ir Siriją sukrėtusio galingo žemės drebėjimo aukų skaičius trečiadienį viršijo 20 tūkst., o šaltyje dirbantys gelbėtojai nuolaužose toliau ieškojo išgyvenusiųjų.

Dvi dienas ir naktis po pirmojo, 7,8 balo žemės drebėjimo spontaniškai susiformavusi gelbėtojų armija keliuose miestuose abipus šalių sienos esant minusinei oro temperatūrai ieškojo po griuvėsiais likusių žmonių.

Pareigūnai ir medikai pranešė, kad Turkijoje žuvo 17 134  žmogus, o Sirijoje – 3 162 , taigi, iš viso žuvo 20 296 žmonės.

Žuvusiųjų skaičius dar gali smarkiai išaugti, jei pasitvirtins didžiausi ekspertų nuogąstavimai.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedrosas Adhanomas Gebrejesusas) įspėjo, kad senka laikas tūkstančiams sužeistųjų ir po griuvėsiais dar esančių žmonių.

Pareigūnai ir gelbėtojai iš abiejų pusių anksčiau teigė, kad Turkijoje beveik 50 000 žmonių patyrė sužalojimus, o Sirijoje – 5 000.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAI PALYGINI...

KAI PALYGINI... portretas
Žuvo virš 20 000 žmonių. Tai tikrai protu nesuvokiama tragedija. Tik...kaip jautėsi Amerikos teroristai ir kodėl niekas nekelia klausimo kai jie dviem bombomis nužudė 140 000 žmonių, neskaitant radiacijos pasekmių dar 10 metų.

apatiniams rezimo tovarisciams

apatiniams rezimo tovarisciams portretas
O kur basaras dingo ir jo draugas karlikas putleris? Aaaaa, dar su elniais nedavaziavo... :)))

Rima

Rima portretas
Jo baisu kad Sirijai nepadeda daugelis iš vakarų ir kitų tipo išsivysčiusiu šalių sėdi ant auksinių glozetų žmogiškumą visai yra praradę
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių