Quantcast

Vyras vienu smūgiu užmušė savo brolį

  • Teksto dydis:

Anglijos teismas kaltu dėl savo brolio mirties pripažino jauną vyrą. Mirtį lėmė vienas jo smūgis.

Jordanas (kairėje) ir Dominicas. Northumbria Police nuotr.

Jordanas (kairėje) ir Dominicas. Northumbria Police nuotr.

Antradienį Newcastle Karūnos teisme įvykusio posėdžio metu 26 metų Dominicas Robsonas pripažino savo kaltę dėl žmogaus nužudymo. Velionis – metais vyresnis jo brolis Jordanas Bellas.

Brolius ankstyvame amžiuje įsivaikino skirtingos šeimos, jie užaugo atskirai, tačiau ryšių nenutraukė ir bendravo.

Praėjusių metų liepos 10-osios vakare vyrai susitiko išgerti vienoje Sunderlando aludėje, tačiau draugiškas savaitgalio pasisėdėjimas pakrypo priešinga linkme kai pasirodė Dominico mergina – jam pasirodė, kad brolis pernelyg nepagarbiai atsiliepia apie jo partnerę ir jos atžvilgiu kalba vulgariai.

Dėl to kilus ginčui trijulė išėjo lauk, netoli aludės ir buvo suduotas lemtingas smūgis – Jordanas Bellas po jo krito ir galva trenkėsi į betoninį grindinį bei patyrė itin sunkią traumą. Jis po dviejų savaičių ligoninėje mirė.

Dominicas Robsonas yra buvęs boksininkas. Pradėjus tyrimą jis neigė kaltinimus nužudymu ir į juos atsakė, jog jo veiksmai buvo teisėta gynyba.

Vis dėlto įrodymai ir liudininkai patvirtino visiškai kitokią versiją ir vyras pripažintas kaltu dėl brolio nužudymo. Birželio 8 dieną jam bus paskelbtas nuosprendis.

„Tokios vieno smūgio pasekmės. <...>

Nuoširdžiai tikiuosi, kad ši byla bus rimtas priminimas visiems – kas gali atsitikti dėl vieno smūgio. To vakaro Robsono sprendimas ne tik atėmė gyvybę jo broliui, bet ir sugriovė daugiau gyvenimų.

Robsonas pasirinko smurtą ir šis sprendimas turėjo širdį draskančius padarinius“, – po vakarykščio teismo posėdžio kalbėjo Northcumbrios grafystės policijai byloje atstovavęs detektyvas inspektorius Philas Bowlesas.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/vyras-vienu-smugiu-uzmuse-savo-broli?fbclid=IwAR385-OxPuqV75PBYrY5MPSo0wExqXWon_F_0F8aV9kLRTTzeHOkBHdzsh8

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nereikalingos paskalos,pletkai

Anonimas

Anonimas portretas
Geiropos naujienos...

Nu nėra žodžių

Nu nėra žodžių portretas
Jums tikrai negerai, kad dedate straipsnius tokius, juk ne lietuviai. Tai gal iš viso pasaulio ar bent Azijos sudėkit kas ką užmušė. Ir jau ne pirmas kartas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių