Quantcast

Vokietijoje apvirto iš Lenkijos į Belgiją važiavęs autobusas: sužeisti 35 asmenys

Vokietijos rytuose penktadienį nuo greitkelio nuvažiavo ir apvirto iš Lenkijos į Belgiją vykęs autobusas, sužeisti 35 žmonės, iš jų šeši – sunkiai, pranešė pareigūnai.

Avarija įvyko ankstyvą penktadienio rytą A2 greitkelyje netoli Magdeburgo, į vakarus nuo Berlyno. Policija nurodė, kad autobusu važiavo 54 žmonės, maždaug 10–60 metų amžiaus, pranešė Vokietijos naujienų agentūra „dpa“.

Iš karto nebuvo aišku, dėl kokių priežasčių autobusas nuvažiavo nuo greitkelio, nuslydo, ir apvirto ant stogo.

Lenkijos naujienų agentūra PAP pranešė, kad šis autobusas priklauso Lenkijos kelionių organizatoriui „Sindbad“.

Įmonės generalinio direktoriaus pavaduotojas Bogdanas Kurysas teigė, kad transporto priemonė, kurioje buvo du vairuotojai, reguliariai važinėja iš Varšuvos į Belgiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik?????

tik????? portretas
ar ne vatikano dvasios taip paveike lenkus gal jie pamirso fasistyniu doiciu siauteima kuri finansavo jav rotsildai /zydas/ juk ir siandien fasistai matomai nitunjaha papirko tautiecius glusint diktatura juk you t gloger uzblokavo nes is ten sios zsinios rusu kalba ir buvo transliuojamos ka ir matome kokia diktatura vyrusiniu kaukiu /baliuje/ ivedinejo svabs su bilgeicu ir kt zydeliais naikinant tautas kas vyksta ir siandien prie ko prisideda ir stihija tik neaisku ar velnio zmogaus ar Dievo ???===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių