Quantcast

Vokietiją sukrėtęs nusikaltimas: pora žagino ir internetu pardavinėjo sūnų

  • Teksto dydis:

Vokietijoje viena motina ir jos partneris antradienį buvo nuteisti kalėti dėl šios moters sūnaus daugkartinio išžaginimo ir jo pardavinėjimu internetu seksualiniams santykiams.

Kaip praneša naujienų agentūra DPA, pietvakarinio Freiburgo regiono teismas, išnagrinėjęs šalį sukrėtusią bylą, skyrė 48 metų kaltinamajai Berrin T. (Berin T.) 12 metų ir 6 mėnesius laisvės įkalinimo už išžaginimą, seksualinę prievartą ir priverstinę prostituciją.

Jos 39 metų partneriui Christianui L. (Kristianui L.) skirta 12 metų laisvės atėmimo. Teismas nutarė, kad anksčiau už lytinę prievartą prieš vaikus teistas vyras atlikęs bausmę turės likti kardomajame arešte.

Poros nariai buvo apkaltinti ne kartą lytiškai išnaudoję ir žaginę berniuką, dabar 10-metį, ir ilgiau kaip dvejus metus pardavinėję jį kitiems vyrams uždarais interneto kanalais, prie kurių įmanoma prieiti tik naudojantis specialiomis programomis. Šis išnaudojimas taip pat būdavo filmuojamas.

Pora ir šeši kiti asmenys buvo suimti pernai rudenį. Keli vyrai jau yra nuteisti atskirose bylose.

Antradienį teismas taip pat įpareigojo porą sumokėti berniukui ir dar vienai nukentėjusiai mergaitei iš viso 42,5 tūkst. eurų kompensaciją.

Vietos tarnybos kaltinamos nesugebėjusios apsaugoti vaiko, dabar gyvenančio globėjų šeimoje, nors moters partneriui buvo uždrausta bendrauti su vaikais. Pernai kovą pareigūnai paėmė berniuką iš šios šeimos, bet vietos teismas po kelių savaičių nurodė jį grąžinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stai

stai portretas
tau ir vakaru /demokratija/ su merkel /meile pabegeliams/ tokius tik i duju kamera juk vokieciai skaito save kulturinga tauta bet morale tai amerikoniskai daniska.....

slykstus pederastynas

slykstus  pederastynas  portretas
siuos iskrypelius reikia is karto prie sienos statyt ,o ne teist.....

...

... portretas
ACH kaip spėriai tos moterys degraduoja, NIEKO joms švento... :
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių