Quantcast

Viename Anglijos viešbutyje rastas negyvo vyro kūnas: tai – benamis iš Lietuvos

  • Teksto dydis:

Rytų Anglijos mieste esančiame viešbutyje aptiktas negyvo lietuvio kūnas – tai benamis, kuriam karantino metu buvo suteikta laikina pastogė.

Negyvas žmogus rastas Wisbeche įsikūrusiame viešbutyje „White Lion“.

Vietos spauda skelbia, kad tai – benamis iš Lietuvos Saulius Uždavinys, kuriam šioje apgyvendinimo įstaigoje karantino metu buvo suteikta laikina pastogė.

Viešbučio personalas vyro kūną rado patikrinimo metu.

Benamiams viešbučiuose leista gyventi iki liepos 4-osios, todėl gali būti, kad lietuvio kūnas kambaryje išbuvo ilgiau nei savaitę.

Dėl jo mirties priežasties pradėtas tyrimas.

Mirusį lietuvį anksčiau yra pastebėjusi regiono žiniaklaida, kuri parengė reportažą apie vietinius benamius. Jame parodyta, kaip S. Uždavinys kartu su keliais tautiečiais gyveno miškelyje prie Wisbecho.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/viesbutyje-rastas-negyvas-benamis-is-lietuvos



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
Elitas naudos neizvelgia nes naudos is bomzu ir nera. O kokia nauda tamsta matai degradavusiame asmenyje? Tai gamtos atliekos.

Anonimas

Anonimas portretas
koks siaubas...

Ona to Anonimui

Ona to Anonimui portretas
Kuo čia dėtas elitas ar valstybė?Benamis-tam tikrų asmenų gyvenimo būdas.Teko su keliais benamiais kalbėti,tai jie pasakė,kad jiems svarbiausia-laisvė,be jokių pareigų,atsakomybės , kam nors ir kur nors.Svarbiausia,daryti ką nori,kaip nori ir kur nori.Tokius tik karstas išlygina
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių