Quantcast

Vakarų Krante nušautas Izraelio karys

  • Teksto dydis:

Okupuotame Vakarų Krante netoli nausėdijų antradienį buvo nušautas Izraelio karys – tai jau antras mirtinas išpuolis prieš ginkluotąsias pajėgas per mažiau nei savaitę, pranešė Izraelio kariuomenė.

„Du užpuolikai automobiliu atvyko prie Šavei Šomrono bendruomenės ir ėmė šaudyti į IDF (Izraelio kariuomenės) karius“, – nurodė kariuomenė ir paskelbė, kad vienas iš karių žuvo.

Atsakomybę už šaudymą prisiėmė neseniai susiformavęs mažai koordinuojamas kovotojų susivienijimas „Liūtų urvas“.

„Skelbiame, kad vykdome antrąją šaudymo operaciją, nukreiptą prieš (Izraelio) okupacinės valdžios karius Deir Šarafo rajone, į vakarus nuo Nabluso“, – pareiškė grupuotė.

Izraelio pajėgos persekioja užpuolikus po išpuolio netoli Nabluso šiaurinėje Vakarų Kranto dalyje, pridūrė kariuomenė savo pranešime.

Naujienų agentūros AFP žurnalistas matė rajone dislokuotas saugumo pajėgas, kurios tikrino automobilius.

Šis nužudymas įvykdytas praėjus trims dienoms po to, kai Izraelio aneksuotoje Rytų Jeruzalėje esančiame kontrolės punkte buvo nušautas Izraelio kareivis.

Izraelio pajėgos tęsia įtariamo užpuoliko, kurį policija įvardijo kaip 22 metų miesto gyventoją palestinietį, medžioklę.

Rytų Jeruzalę ir Vakarų Krantą Izraelis yra okupavęs nuo 1967 metų Šešių dienų karo.

Izraelio valstybė abiejose teritorijose įkūrė Izraelio nausėdijas, kurias didžioji dalis tarptautinės bendruomenės laiko neteisėtomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl tik vienas?

Kodėl tik vienas? portretas
Duokite smagesnis žinių, kad jie visi su savo bjaurios žmonom ir į gyvulius panašiom dukrom iššaudyti. Pirmiausia jų moteris reikia babakšt. Vyrai jų bejėgiai, atlieka mergaičių roles.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių