Quantcast

V. Putinas, D. Trumpas ir E. Macronas paragino skelbti paliaubas Karabache

Rusijos, Jungtinių Valstijų ir Prancūzijos prezidentai ketvirtadienį paragino nutrauktį ugnį Kalnų Karabacho regione ir paragino Armėniją ir Azerbaidžaną nedelsiant atnaujinti derybas.

„Raginame nedelsiant nutraukti karo veiksmus tarp atitinkamų karinių pajėgų“, – sakoma Eliziejaus rūmų paskelbtame bendrame Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono, Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškime.

„Taip pat raginame Armėnijos ir Azerbaidžano lyderius nedelsiant atnaujinti derybas“, – sakė lyderiai, kurių vadovaujamos valstybės priklauso ESBO Minsko grupei, kuri nuo dešimtojo dešimtmečio ieško sprendimo šiam konfliktui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirmiausia

pirmiausia portretas
patvarkykit turku fanatika ir pasalinkit is nato nes tai nesuderinama betkuriuo poziuriu nes visas terorizmas emigracija bei politprovokacijos ir kyla is sios arogantisko erdogano puses su vis om pasekmem o armenus kursto rusai stai tau ir radzia 3PK pompeo s u zydjankiais pa salino persu generola tai kas kliudo /patvarkyt/ si fanatika? Trumpas nepriestara us nes ant ns ies rinkimai?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių